Amit nyújtani tudunk!

Egyéni konzultáció

A folyamat során a motivációs tanácsadó, nem analizálja ki a múltat, mint egy pszichológus, leginkább egy olyan beszélgető partner, aki értő figyelemmel hallgat és gondolkodást ébresztő irányított kérdéseket tesz fel "mesés" könnyedséggel.

Egyéni motivációs folyamat akkor eredményes, ha legalább 10 alkalommal kerül sor rá rövid időn belül.

Átlagosan egy alkalom 60 perces, de ez az érintett témától függően változhat. Éppen ezért dolgoztuk ki a motivációs percek rendszert, ahol az adott témához és a Te idődhöz igazodik az alkalom időtartama.  

Fejlesztő programok

Programok egy-egy életterületre helyezve a hangsúlyt segítenek a pozitív szemlélet gyakorlati alkalmazásában. Bemutatjuk, hogy az adott élet területhez kapcsolódó speciális ismereteket, hogyan tudod könnyedén alkalmazni.

Programok során elsajátíthatók a csak lazán, könnyedén életszemlélet alapjai.

Minden program gyakorlati megközelítésű, ezért azonnal használható ismeretek birtokába jut a résztvevő.

Programokról részleteket itt találsz:


Vitás ügyek megoldása mediációval

Való életben előfordulhat, hogy egy-egy vitát nem tudunk megoldani, ilyenkor felmerülhet a bírósághoz fordulás. Azonban nem kell feltétlenül peres úton rendezni az üzleti, munkaügyi és a válási ügyeket. Ezekre megoldása, lezárása lehetséges mediációval is.

Mediáció részletesebb ismertetőjét itt találod:

Fontos számunkra, hogy WIN-WIN kapcsolatban legyünk a kezdetektől, ezért Általános Szerződéses Feltételeinket itt olvashatod át!

Általános szerződési feltételek