Filozófiánk 

Nincsnek problémák csak elakadások, amelyeket lazán és könnyedén is meg lehet oldani, mind a magánéletünkben, mind a vállalkozásunkban.

Mint a BSG Conzulting tulajdonosa és szakmai vezetője vallom, hogy a coaching szolgáltatásokkal mind az üzleti, mind a magán életben felmerült problémák megoldásában tudok segítséget nyújtani. Szervezet építési szolgáltatással egy cég/szervezet működését tudom optimalizálni, ami hozzájárul ahhoz, hogy a sikeres és eredményes legyen. Üzleti vitákat, amelyek partnerekkel, vagy munkatársakkal szemben merültek fel a mediáció segítségével gyorsan és békésen le lehet rendezni.


Dr. Nagy Kata vagyok, jogász, igazgatás szervező, mediátor, motivációs tanácsadó, coach, tréner végzettségű empatikus beállítású ember. 

A BSG Conzultingbe foglaltam össze azokat a területeket, ahol úgy gondolom fontos, hogy ha szükséges tudjunk kitől segítséget kérni, és aki megértéssel segít is.

Saját életemben a munkámban és a magánéletemben is megtapasztaltam, hogy a vitákat oly módon, hogy utána ne maradjanak "tüskék", jobb a bírósági tárgyalótermen kívül lerendezni. Erre a felismerésre sok-sok bírósági tárgyalóteremben töltött óra és idegeskedés, szorongás után jöttem rá. Amikor megismertem a mediációt -igazságügyi közvetítést- megtapasztalhattam, hogy a vitákat sokkal egyszerűbben, emberhez méltó módon és gyorsan is le lehet zárni.

Gyakran kerültem én is, mint mindenki más olyan helyzetbe, amikor jó lett volna valakivel együtt gondolkodni, de nem volt arra szükségem, hogy valaki megmondja mit is csináljak. Szükségem lett volna arra, hogy megtaláljam mi is az utam, a célom és mit is kell pontosan cselekednem. Rengeteg önismereti könyvet, módszert tanulmányoztam, több pszichológia alapú terápián vettem részt, így találtam rá a coachingra. Ez a módszer segített oly módon, hogy már közben sokkal jobban éreztem magam. Coaching során azt éreztem, hogy a coach tükröt tart, a felismeréseimet tudatosítja bennem és kísér az utamon. Útkeresésem során jutottam el a Mediátor Akadémiára, és a Pro Bona Coaching és Traning Centerbe, ahol csodálatos mentorokkal találkoztam.

Közel 15 éves szervezet átalakításban és építésben szerzett gyakorlatomban a két módszer nagyon sokat segített abban, hogy az emberi erőforrások optimalizálása a legjobb legyen

A saját tapasztalataim vezettek oda, hogy mára küldetésemnek érzem, hogy minél több embernek tudjak segíteni coaching módszerekkel, hogy életük jobb legyen.

Pályám során összegyűjtött szakmai tapasztalataimat szívesen megosztom cégekkel, hogy könnyebb legyen a vállalkozásuk működtetése.

Keress bizalommal!

Mediátorként szerepelek az igazságügyi közvetítői névjegyzékben, igazolványszámom: K 000498.

Coachként az International Association of Coaching Etikai Alapelveit magamra nézve kötelezőnek tekintem. 

Az IAC Etikai kódexét itt olvashatod