Filozófiánk 

Nincsenek problémák csak elakadások, amelyeket lazán és könnyedén is meg lehet oldani, mind a magánéletünkben, mind a vállalkozásunkban.

Dr. Nagy Kata vagyok, jogász, igazgatás szervező, mediátor, motivációs tanácsadó, coach, tréner végzettségű empatikus beállítású ember. 

Ha az életedben felmerülő kihívásokkal szembesülsz, az én motivációs tanácsadási szolgáltatásaimmal segítséget nyújthatok. 

Ha  viták merülnek fel életedben és azon gondolkodsz, hogy bírósághoz fordulsz, tudd, hogy  a mediáció segítségével gyorsan és békésen rendezhetők ezek, még a válás is. 

Saját tapasztalataim során megtanultam, hogy a vitákat távol a bírósági termektől rendezni sokkal előnyösebb, hogy ne maradjanak "tüskék". A mediáció - az igazságügyi közvetítés - lehetővé teszi, hogy egyszerűbben, emberi módon és gyorsan lezárjuk a vitákat.

Gyakran mindannyian olyan helyzetbe kerülünk, amikor együtt szeretnénk gondolkodni valakivel, de nem arra van szükségünk, hogy megmondják, mit tegyünk. Fontos az önismeret és az egyéni utunk megtalálása. A coaching módszere sokat segített nekem, hogy közben jobban érezzem magam és tudatosítsam a felismeréseimet. A coach segített tükröt tartani és elkísérni az utamon. Ez az élmény vezetett a Mediátor Akadémiához és a Pro Bona Coaching és Training Centerhez, ahol fantasztikus mentorokkal találkoztam.

Ha motivációs tanácsadásra van szükséged, keress bátran!

Keress bizalommal!

Mediátorként szerepelek az igazságügyi közvetítői névjegyzékben, igazolványszámom: K 000498.

Coachként az International Association of Coaching Etikai Alapelveit magamra nézve kötelezőnek tekintem. 

Az IAC Etikai kódexét itt olvashatod