Karrier, munka könnyedén!

Miért is jó ez Neked?

  • Vállalkozó, illetve vezető Hölgyként gyakran úgy érzed szétszakadsz?
  • Olvasol üzleti könyveket, de közben sokszor eszedbe jut, Te még kicsi vagy és ez nem neked szól.
  • Üzleti életben nem szeretnél férfiasan viselkedni, de hogyan érd el azt, amit szeretnél?
  • Úgy érzed a kitűzött üzleti álmaidat nehezen éred el?

Abban, hogy ezek az érzések ne gyötörjenek tovább Tudok segíteni Neked!


Miért is tudok Én segíteni Neked? dr. Nagy Kata vagyok, vezetőként rengeteg alakommal szembesültem merültek fel bennem is ilyen kérdések. Közel 15 éves szervezetfejlesztési munkám során megtapasztaltam, hogy nőkét vezetőnek és vállalkozónak lenni mennyiben más és kisvállalkozóként még inkább másabb. Az évek során összegyűjtött tapasztalataimat és tanult módszereket és saját "praktikáimat" osztom meg ezen a tréningen, hogy Te sikeres legyél az üzleti életben Nőként. Ismerj meg


Miről is fog szólni ez a program?

Trénig elsősorban a karrier tervekkel rendelkező alkalmazott illetve kisvállalkozó hölgyekre fókuszál. Az alkalmak során a legfőbb vállalkozói eszköztárakat sajátíthatják el a résztvevők. De a legfőbb cél az, hogy a résztvevők tudjanak sikeres vállalkozónők lenni olyan módon, hogy nem válnak férfiassá!  

Milyen is ez a program?

4 modulból tevődik össze, a modulok önállóan is fel ölelnek egy-egy olyan területet ami elősegíti, hogy könnyedén sikeres legyél a munkádban. 

I. Idő a barátunk! 
Time menedzsment specialitásai  hölgyeknek.

II. Rendszerezés a legjobb segítőnk! 
Célállítási módszerek és tervezési ismeretek hölgyekre szabva.


III. Hogyan bánjunk nehéz emberekkel! 
Egy viselkedés tudomány, hogy tudjunk "olvasni" munkatársainkban, ügyfeleinkben, vevőinkben.


IV. Sikeres nő nem férfi! 
Viselkedés, tárgyalás technika, kommunikáció női módra és egy kis önismeret.Az alkalmak során nem csak megismerkedhetsz ezekkel a módszerekkel, hanem lehetőséged lesz gyakorolni is. Rögtön használható ismerek birtokába tudsz jutni.

Egy-egy modul 3 online alakomból áll, összesen 150 perc időtartamban. Az időpontokat és hosszúságukat úgy beszéljük meg, hogy Neked a legjobb legyen.

A témákhoz kapcsolódóan az időpont előtt egy munkafüzetet illetve olvasni valót küldünk Neked, hogy már rá tudj hangolódni.

Az alkalmat követően megkapod a rövid szakmai összefoglalót is.

Amennyiben valamennyi modulra egyszerre jelentkezel akkor az alkalmak között támogató coaching perceinket ingyenesen igénybe veheted. 

Ha csak egy modul témája érdekel, akkor a részvételi díj 72.000 Ft.

Küldetésünk része, hogy támogassunk abban, hogy sikeres XXI. századi Hölgy legyél a munkádban is.

Szeretnénk, ha a felgyorsult világunkban Te is gyorsan el tudnád érni a karrier álmaidat. Ebben azzal is tudunk támogatni Téged, hogy a teljes workshop sorozatot csupán 260.000 Ft-ért veheted igénybe.

Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy egyszerre jelentkezel mind a négy modulra. Ebben az esetben kérésedre részletfizetési lehetőséget is tudunk biztosítani.

Bónuszként a támogató coaching perceket is igénybe vehetsz a modulok közötti időben.

Egy mellékhatása is van a tréningnek!

Már egy alkalom után is észrevehető lesz, hogy vidámabb, mosolygósabb, magabiztosabb leszel. Döntéseknél nem fogsz "totojázni". Eddigi görcsösséget felváltja egy laza, könnyed hozzáállás és pozitív szemlélet.