Kiút a problémák útvesztőjéből

21 napos önfejlesztő program

  • Szeretnél a problémák útvesztőjéből kitalálni?
  • Vágysz arra, hogy legyen egy titkos módszered arra, hogy a problémáidat könnyedén meg tud oldani?
  • Szeretnéd a problémáidat nem görcsösen, befordulva, idegeskedve megoldani?
  • Eleged van saját sopánkodásodból?
  • Végre laza, könnyed hétköznapokat szeretnél?

Miért is tudok Neked tényleg segíteni?

dr. Nagy Kata vagyok, tanácsadóként, coachként, vezetőként és nem utolsó sorban magán emberként is rengeteg alakommal szembesültem problémákkal. Megtapasztaltam, hogy feszülten, idegesen, görcsösen nehezebben találunk jó megoldásra. Gyakran éreztem, hogy jó lenne valaki, aki egy picit "súg" vagy csak ott van a hátam mögött és megoszt velem egy-két praktikát. Az évek során összegyűjtött tapasztalataimat és tanult módszereket osztom meg Veled a program során, hogy Te ne legyél egyedül, kapjál egy kis "súgást".( itt olvashatsz többet: Ismerj meg)

Mit ad ez a program?

A program alatt a felismerheted, hogy a problémákból a útvesztőjében való haladáshoz az első lépés a tényleges probléma beazonosítása. Sokszor azért tévedünk el a problémák útvesztőjében, azért nem megoldás igazából amit találtunk, mert nem is a problémát oldottuk meg.

 A megoldás meglelése egy következő lépés, de e mellett a cselekvésnek, tevésnek milyen jelentősége van, és megfigyelheted, hogy mindezt lehet könnyedén is.

A jelen életedbe adaptálhatod a nézőpontok változtatásának jelentőségét. Azt, hogy ennek milyen nagy jelentősége van saját helyzeted objektív megítélésébe.

Már a program alatt is észrevehető lesz, hogy vidámabb, mosolygósabb, magabiztosabb leszel. Döntéseknél nem fogsz "totojázni". Eddigi görcsösséget felváltja egy laza, könnyed hozzáállás és pozitív szemlélet.

Miről is fog szólni ez a program?

Program során megismerkedsz a pozitív szemlélet alapjaival, a coachig alapú probléma megoldási módszerekkel. Jó pár üzleti életben már ismert módszert mutatunk meg, hogy azokat hogyan is tudd a privát életedben is alkalmazni. Megismered a nézőpont változtatás lényegét és alkalmazási módszereit. A program alatt a felismerheted, hogy a probléma beazonosítása, a megoldás meglelése mellett a cselekvésnek, tevésnek milyen jelentősége van, és megfigyelheted, hogy mindezt lehet könnyedén is.

Miből is fog állni a program?

A program teljesen Rád fókuszál, ezért egyedi is. A 21 nap alatt 3 alakalommal találkozunk online (skype, messenger videó hívás ahogy Te szeretnéd). A találkozók közötti napokon is kapcsolatban leszünk, mert módszertani olvasni valókat küldök, egy-két feladat megoldását kérem majd. A feldolgozást segítő videókat is láthatsz majd, illetve különböző teszteket is kitöltünk és együtt kielemezzük, hogy minél jobban képben legyél saját magaddal. Mivel az a tökéletes megoldás ami Neked is jó, de ehhez ismerned kell saját magadat.

Ezen kívül a program ideje alatt folyamatosan rendelkezésedre állok, bármikor kereshetsz.


Hogy az útvesztőben ne tévedj el Tiéd lesz a Probléma megoldás TITKA motivációs kiskönyv is.

Személyes tapasztalatom is az, hogy ha már ismerjük a problémák megoldásának titkát bármilyen útvesztősnek tűnő helyzetből is könnyedén ki tudunk jönni. Ez pedig kell ahhoz, hogy boldogan, lazán és könnyedén éljük az életünket. 

Fontosnak tartom, hogy ezt minél előbb megismerd Te is, ezért a Program díja 

most csak: 290.000 Ft.

Fontos, hogy a jelentkezés során telefonos elérhetőségedet is add meg, mert így tudjuk megbeszélni az induláshoz szükséges részleteket.

Jelentkezés

Motivált minden napok blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

Elkezdődött az iskola, és gyerekeinktől azt várjuk el, hogy tanuljanak és elérjék céljaikat. De mit teszünk saját céljainkkal, amiket év elején kitűztünk? Sokszor hajlamosak vagyunk halogatni, keresni mentségeket, de itt az ideje megváltoztatni.