Adventi Készülődés:Időt szentelj magadnak és másoknak!

2023.11.24

Ahogy közelednek az ünnepek az eredeti szellemiségét veszítve, az adventi időszak sokszor inkább stresszes, mint békés és várakozással teli. Nőként különösen fontos, hogy ebben az időszakban megálljunk egy pillanatra, és odafigyeljünk önmagunkra, valamint azokra az értékekre, amiket a szívünkben rejlenek. Hiszen ez a szeretet ünnepe!

Mielőtt nekifognál a feladatoknak és listáknak, vegyél egy mély lélegzetet. Gondolkodj el azon, hogy mit is szeretnél elérni az ünnepek alatt. A boldogság, a szeretet és a békés hangulat a legfontosabb. ezért tervezz előre egy kis időt azokra a tevékenységekre, amelyek valóban fontosak számodra. Ezt pedig úgy tudod megtenni, ha egy kicsit hátra lépsz! Így tudod jól megtervezni és megszervezni ezt az időszakot.

Lépj hátra!

Az adventi koszorú négy gyertyából áll, mindegyik egy-egy vasárnapot szimbolizál. Képzeld el, ahogy minden vasárnap gyertyát gyújtasz a koszorúdon, legyen egy egy kis szeánsz, ne egy feladat, amit szokás miatt meg kell tenni. Vedd ezt egy lehetőségnek, pár percnek, ami alatt értékeled a hetedet és gondolatban -no meg nyugalomban- átgondolod a következő hetedet.

Engedd meg magadnak, hogy élvezd a kis örömöket, legyen az a forró csokoládé ízének élvezése vagy egy szép karácsonyi dísz megcsodálása az ablakban. Találj egy kis időt magadnak. Lehet ez egy gyors séta, egy forró fürdő, vagy csak egy rövid meditáció a nyugalomért. Az ilyen pillanatok alatt tudsz feltöltődni és utána tudod folytatni akár a versenyfutást az idővel. De hidd el bírni fogod és csak azt veszed észre, hogy az ünnep váró öröm tényleg átjárjon.

Szánj időt magadra!

Az adventi időszak nemcsak a külső készülődésről szól, hanem az ajándékozás öröméről is. Az ajándékozás arról is szól, hogy kifejezed a másik felé, hogy fontos neked, ajándék nem csak tárgy lehet, hanem valamilyen közös élmény is. Engedd szabadon a fantáziádat, és azt tartsd szem előtt, hogy most megmutathatod, mennyire fontosak számodra az emberek az életedben.

Ajándékok a Szívünkből!

Az adventi időszak a közösség és az együttlét ideje. Gondolkodj el azon, hogyan segíthetsz másoknak ebben az időszakban. Lehet ez önkénteskedés, adományok gyűjtése, vagy egyszerűen csak egy meghitt esti beszélgetés egy baráttal vagy családtaggal. Az öröm megosztása másokkal emlékezetessé teheti az ünnepeket

Adj másoknak is!

Engedd szabadjára kreativitásodat az ünnepek előtt. Az ilyen tevékenységek nemcsak szórakoztatóak, de teret adnak a gyermeki énünk felszínre törésének is, ez pedig kell ahhoz, hogy örömmel éljük meg már az ünnepvárást is.

Engedd elő a gyermeki énedet!

Az adventi időszak nem csupán a vásárlásról és a felkészülésről szól, hanem a belső felkészülésről, az örömről, a szeretetről és a közösségi kapcsolatok erősítéséről is. Legyen ez az időszak egy mélyebb és gazdagabb élményszámodra, és hozd létre azokat az emlékeket, amelyekre örömmel emlékszel majd vissza. 

Az advent nem csak az ünnep várás időszaka, hanem az élet ünnepe, amit érdemes minden pillanatban megélni.

Záró gondolatként megosztom Veled a saját ünnepi lendületemet fenntartó módszeremet. Ez pedig nem más, mint vidám karácsonyi zenék hallgatása. Talán túl egyszerűnek találod vagy úgy gondolod mindenhol ez szól "ne már…." de segít, egyszerűen ünnepre hangolódsz, közben egyre lazábbá is válsz. Ez pedig látszódni fog rajtad és így hatsz másokra is.

Adventi időszakra vonatkozó praktikusabb gondolataimat ebben a cikkben olvashatod: Adventi készületek "feszkó" nélkül?


100 motivációs perc

Fedezd fel az új és rugalmas megközelítést a motivációs tanácsadásban! A Motivációs percek Kártyával lehetővé teszi számodra, hogy az időbeosztáshoz igazodva inspirációt és támogatást kapj, bármikor szükséged van rá. A változó napirend már nem tart vissza attól, hogy részt vegyél a motivációs tanácsadáson. A kártya lehetőségét arra, hogy rugalmasan tervezd meg a találkozókat, és ne aggódj, ha közbejön valami. Akár csak 15 perc nyugodtan tudsz szánni a motivációra, az is tökéletesen megfelel. A 100 perces kártya az első tanácsadás időpontjától 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ebben a teljes mértékben kihasználja a tanácsadás nyújtotta előnyöket és segítséget. A kártya perceit az igényeid szerint oszthatod be, így mindig akkor veheted igénybe a szolgáltatást, amikor a leginkább szükséged van rá. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előbb kellett jelezni, hogy szeretnél időpontot foglalni. Egy alkalommal minimum 15 percet el kell használni, de ha több időre van szükséged, akkor is biztosítjuk a rugalmasságot és az igényeidhez való igazodást. A Motivációs percekkel lehetőség van arra, hogy személyre szabott segítséget kapj, amikor csak szükséged van rá. Hidd el, az élet minden területén tapasztalt az áttörést és a fejlődést, amelyet a motiváció hozhat. Ne hagyd, hogy a változó napirend visszatartsa az életcéljaid eredményétől!  Tedd meg az első lépést a motiváció felé, és tapasztalt meg az életed átalakulását a Motivációs Tanácsadás Rugalmas Kártyával!

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Fedezd fel az új lehetőségeket a motivációs tanácsadásra szolgáló rugalmas utolsó kártyával! Többé nem kell aggódni az időbeosztás miatt vagy attól, hogy ki maradsz egy alkalommal, ha váratlan helyzetek merülnek fel. Ez a kártya megoldást nyújt a változó napirendek által korlátokra és lehetővé teszi számodra, hogy a saját ütemben részt vegyél motivációs tanácsadásokon. A 500 perces kártyával hatalmas rugalmasságot nyersz. Előfordulhat, hogy csak rövid időt tudsz szánni a motivációra a napodban, és ez teljesen rendben van! Mindössze 15 perc is elegendő, hogy feltöltődj, inspirálódj, és új lendületet kapj az életedben. Nem kell kompromisszumokat kötnöd más fontos teendőid vagy elfoglaltságaid miatt. A kártya 500 percet kínál, amely az első tanácsadás időpontjától 120 nap alatt használható fel. Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadságod és lehetőséged arra, hogy eloszd az időt, ahogy neked a legjobban megfelel. Nincs többé  nyomás, csak te és a saját tempód. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előtte jelentkezz be, és készen állok, hogy támogassalak és inspiráljalak.  Ne engedd, hogy a változó napirended visszatartsa a motivációval való foglalkozástól. A motivációs rugalmas kártyája lehetővé teszi számodra, hogy szabadon alakítsd az időbeosztást, és igény szerint részt vegyél a támogató és inspiráló találkozókon. Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált és teremts új lendületet az életedben! 

100 000 Ft