Az Életünk Kulcsa a MOTIVÁCIÓ!

2023.07.26

Az életünk folyamatosan kihívásokkal és lehetőségekkel teli. Ahhoz, hogy megtaláljuk és elérjük a céljainkat, szükségünk van valami különleges erőre, ami hajt bennünket előre a nehézségek ellenére is. Ez az erő a belső motiváció, amely a mindennapi életünk egyik legfontosabb kulcsa lehet.

Miért van szükségünk motivációra?

Az életünkben számos cél és vágy lebeghet előttünk, legyen az a személyes fejlődés, karrier előrelépés, egészség javítása vagy akár a személyes projektek megvalósítása. Ezek elérése gyakran nehéznek tűnhet, különösen akkor, ha váratlan kihívásokkal találjuk szembe magunkat. A motiváció az a belső tűz, ami képes előhívni bennünk az elszántságot és a kitartást, és amely elvezet bennünket a céljaink felé.

Az igazi motiváció a belső forrásból fakad, és azon az erőn alapszik, amit a céljaink elérése iránti vágy, a szenvedély és az értékek adnak nekünk. Ha tisztában vagyunk azokkal a dolgokkal, amik igazán fontosak számunkra, az megteremti a belső hajtóerőt, ami a mindennapi motiváció alapja lesz.

A Motivált Minden Napok Program - Az Inspiráció Útja

A Motivált Minden Napok Program egy komplex és inspiráló útmutató, amely segít nekünk felfedezni a valódi céljainkat és megtalálni a belső motivációt az életünk minden területén. A program nemcsak egy egyszerű kurzus, hanem egy teljes életstílus és gondolkodásmód, ami megváltoztathatja az életünket.

Felfedezzük a Valódi Céljainkat és Motivációnkat

A program során megismerkedünk a célok és motiváció összefüggéseivel. Rájövünk, hogy mi ad nekünk igazi motivációt, és hogyan alakíthatjuk ki a saját motivációs rendszerünket, ami tükrözi a belső szükségleteinket. Ez a lépés segít megérteni, miért vágyunk a sikeres életre, és mi hajt minket előre az álmaink felé.

Tanulunk Lépésről Lépésre Motivációs Módszereket

A program lépésről lépésre vezet minket a hatékony motivációs módszerek megtanulásában. Különböző videós anyagokon keresztül inspirációt nyerünk és olyan szemléletet alakítunk ki, amely mindennapi motivációval tölt el minket. Ezek a módszerek segítenek fenntartani a lendületet és inspirációt az életünk minden napján.

A program részeként egy motivációs kis-könyvet és munkafüzetet kapunk. A kis-könyv inspiráló tartalmakkal tölti fel az életünket, míg a munkafüzet a gyakorlati alkalmazást segíti elő. Ezzel a kettős támogatással könnyebben felfedezhetjük és felébreszthetjük a bennünk rejlő motivációt.

A Motivált Minden Napok Programot a saját tempónkban végezhetjük el, és korlátlan hozzáférést kapunk a videókhoz. Nincs időkorlát vagy sürgetés. Így mindenki a saját egyéni ütemében haladhat és az inspiráció és siker útját fedezheti fel.

A belső motiváció olyan erő, ami átformálja az életünket. A Motivált Minden Napok Program segít felfedezni a valódi céljainkat és megtapasztalni a mindennapi motiváció erejét. Az inspiráció és siker útján való haladás nem csak a célok elérése miatt fontos, hanem az életünk minden területén megtapasztalható boldogság és elégedettség miatt is.

Ne hagyd, hogy a motiváció hiánya korlátozza az álmaidat és a boldogabb életet! Vedd kezedbe az irányítást és indítsd el a változást a Motivált Minden Napok Programmal! A sikeres és inspirált életed csak egy kattintásra van tőled!

Nézd meg a program részleteit!

Termékek

100 motivációs perc

Fedezd fel az új és rugalmas megközelítést a motivációs tanácsadásban! A Motivációs percek Kártyával lehetővé teszi számodra, hogy az időbeosztáshoz igazodva inspirációt és támogatást kapj, bármikor szükséged van rá. A változó napirend már nem tart vissza attól, hogy részt vegyél a motivációs tanácsadáson. A kártya lehetőségét arra, hogy rugalmasan tervezd meg a találkozókat, és ne aggódj, ha közbejön valami. Akár csak 15 perc nyugodtan tudsz szánni a motivációra, az is tökéletesen megfelel. A 100 perces kártya az első tanácsadás időpontjától 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ebben a teljes mértékben kihasználja a tanácsadás nyújtotta előnyöket és segítséget. A kártya perceit az igényeid szerint oszthatod be, így mindig akkor veheted igénybe a szolgáltatást, amikor a leginkább szükséged van rá. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előbb kellett jelezni, hogy szeretnél időpontot foglalni. Egy alkalommal minimum 15 percet el kell használni, de ha több időre van szükséged, akkor is biztosítjuk a rugalmasságot és az igényeidhez való igazodást. A Motivációs percekkel lehetőség van arra, hogy személyre szabott segítséget kapj, amikor csak szükséged van rá. Hidd el, az élet minden területén tapasztalt az áttörést és a fejlődést, amelyet a motiváció hozhat. Ne hagyd, hogy a változó napirend visszatartsa az életcéljaid eredményétől!  Tedd meg az első lépést a motiváció felé, és tapasztalt meg az életed átalakulását a Motivációs Tanácsadás Rugalmas Kártyával!

30 000 Ft

500 motivációs perc

Fedezd fel az új lehetőségeket a motivációs tanácsadásra szolgáló rugalmas utolsó kártyával! Többé nem kell aggódni az időbeosztás miatt vagy attól, hogy ki maradsz egy alkalommal, ha váratlan helyzetek merülnek fel. Ez a kártya megoldást nyújt a változó napirendek által korlátokra és lehetővé teszi számodra, hogy a saját ütemben részt vegyél motivációs tanácsadásokon. A 500 perces kártyával hatalmas rugalmasságot nyersz. Előfordulhat, hogy csak rövid időt tudsz szánni a motivációra a napodban, és ez teljesen rendben van! Mindössze 15 perc is elegendő, hogy feltöltődj, inspirálódj, és új lendületet kapj az életedben. Nem kell kompromisszumokat kötnöd más fontos teendőid vagy elfoglaltságaid miatt. A kártya 500 percet kínál, amely az első tanácsadás időpontjától 120 nap alatt használható fel. Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadságod és lehetőséged arra, hogy eloszd az időt, ahogy neked a legjobban megfelel. Nincs többé  nyomás, csak te és a saját tempód. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előtte jelentkezz be, és készen állok, hogy támogassalak és inspiráljalak.  Ne engedd, hogy a változó napirended visszatartsa a motivációval való foglalkozástól. A motivációs rugalmas kártyája lehetővé teszi számodra, hogy szabadon alakítsd az időbeosztást, és igény szerint részt vegyél a támogató és inspiráló találkozókon. Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált és teremts új lendületet az életedben! 

100 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

Mesékkel könnyebb!

Mesék nem csak a gyerekeknek valók!  Ha nyomasztanak a minden napok akkor egy mese még a problémáid megoldásában is segíthet. Ehhez csak egy kicsit másként kell mesét nézned. Hogy hogyan azt megismerheted ebből a ki kiskönyvből.  E-book

1 500 Ft

Motivált minden napok

Sokat halljuk, hogy legyél motiváltabb! De mi is az a motiváció? Jim Rohnt idézve: "A motiváció mozdít meg, de a szokás az, ami mozgásban tart."  Nagyon fontos tisztázni azt, hogy a motivációt külső személyek, körülmények csak rásegítenek, nem onnan jön a motiváció, mindenkinek a saját döntése, hogy ezt a rásegítést beépíti e magába.  Motiválni igazából saját magadat tudod, hogy ezt hogyan tedd ahhoz az első lépés, hogy tisztába kerülj azzal, hogy mi jelent Neked motivációt. Ez a kis könyv összefoglalja a motiváció miben létét, betekintést ad a motiváció, mint vezetés elméleti terület szakirodalmába és nem utolsó sorban segít abban, hogy megleld a saját hajtóerődet. Mert így lesznek a minden napjaid motiváltak.

1 500 Ft

Szokások a segítőink

Gyakran érzed úgy, hogy a szokásaid "gúsba kötnek"? Számtalanszor próbáltál már új, jónak tűnő szokásokat kialakítani, de igazából nem sikerült?  Ennek nem kell így lennie a jövőben! A kiskönyv segítségével megértheted és elsajátíthatod, hogy hogyan is kezeljd a szokásaidat. Miért is jók? Hogyan is alakíthatók ki? Jó pár pozitív szemléletű, a csak lazán könnyedén életszemlélethez kapcsolódó konkrét szokás kialakításához is segítséget kapsz. A könyvben olvasottakat azonnal tudod használni! E-book 

1 500 Ft

Probléma megoldás TITKA

Gyakran érzed úgy, hogy a problémák csak jönnek és jönnek?  Szeretnél egy jó varázsigét amivel minden problémádra könnyedén megoldást lelnél? Ugyan varázsigét nem tudunk, de ebből a könyvből megismerhető lesz, hogy hogyan lehet könnyedén megoldásokat találni. Miért is van jelentősége a nézőpontoknak és gondolkodás módoknak. A könyv a megoldás kereső programmal együtt nyújt stabil minden napokba beépülő tudást. E-book Ha még gyakorlatibb ismeretekre vágynál akkor nézd meg ez a programunkat is:  Kiút a problémák útvesztőjéből

1 500 Ft