Cselekedj Most, Ne Halogass! 

2023.09.22

Elkezdődött az iskola, és gyerekeinktől azt várjuk el, hogy tanuljanak és elérjék céljaikat. De mit teszünk saját céljainkkal, amiket év elején kitűztünk? Sokszor hajlamosak vagyunk halogatni, keresni mentségeket, de itt az ideje megváltoztatni.

Útmutató Céljaid Eléréséhez

1. Példamutatás a Kulcs

Az első lépés a példamutatás. Ha azt várjuk, hogy gyerekeink tanuljanak és cselekedjenek, akkor nekünk is tennünk kell saját magunkkal. A céljaink felé tartva ne engedjünk a halogatásnak

2. Cselekedj most! Ne hagyd későbbre

A "nem tevés" hangulata és közérzete gyilkos lehet. Az ellenszer egyszerű: csak kezdjünk el cselekedni. Akár apró sérülés is tehetsz, mint a rendrakás vagy a takarítás. Az akció az, ami segít jobban érezni magunkat.

3. Emlékeztesd Magad a céljaidra

Fontos, hogy mindig emlékezzünk a céljainkra. Tudnunk kell, hová akarjuk eljutni. A célunk eléréséhez szükséges egy út, és te vagy az, aki elindulhat rajta. Az úton való előrehaladáshoz az indulás az első és legfontosabb lépés.

4. Az apró lépések is számítanak

Az első lépések gyakran ismerősök, és ez rendben van. Az indulásnál olyan dolgokat tehetünk, amiket ismertek és könnyen végrehajthatók. Ha például a lakás kifestése a cél, az összepakolás és a dolgok átszelektálása is fontos lépések.

5. Legyél cselekvésben

Már az indulás is egy lépés előre az álmaid felé. Gyakran azért nem valósulnak meg a célok, mert az apró lépések elmaradnak. Legyél cselekvésben, és gondolj mindig a célodra, mert amit csinálsz, az hozzásegít téged a célod eléréséhez.

6. A könnyed megoldások

Az apró lépéseknek a jó hatása is, hogy könnyen megvalósíthatók. Ha jól érzed magad, könnyebben találsz megoldást minden kihívásra. Így haladjunk könnyen az álmaink felé.

Cselekedj most, ne hagyd a későbbre! Az indulás az első lépés az álmaid felé vezető úton. Ne hagyd, hogy a halogatás és a kifogások eltérítsenek. Legyél példamutató és tartsd szem előtt a céljaidat minden nap.

Az életed olyan, mint egy térkép, és te vagy az úttervező. Csak te dönthetsz, hogy merre tartasz. Így indulj el az álmaid felé vezető úton, és ne feledd: minden apró cselekedet közelebb visz a sikerhez.

Az út hosszú lehet, de csak annyit kell tenned, hogy légy kitartó és cselekedj. A céljaid eléréséhez nincs más dolgod, csak elindulni az úton. 

Szóval haladjunk, és érjük el a céljainkat!

Remélem, tetszett egy cikk, és hasznos tanácsokkal láttalak el a céljaid eléréséhez. Ne feledd, minden apró lépés az álmaid felé vezet!

Ha úgy érzed egy kis támogatásra lenne szükséged akkor foglalj időpont egy konzultációra. 

(Jó ha tudod: Az első konzultáció időtartamából 30 perc ingyenes)

Termékek

100 motivációs perc

Fedezd fel az új és rugalmas megközelítést a motivációs tanácsadásban! A Motivációs percek Kártyával lehetővé teszi számodra, hogy az időbeosztáshoz igazodva inspirációt és támogatást kapj, bármikor szükséged van rá. A változó napirend már nem tart vissza attól, hogy részt vegyél a motivációs tanácsadáson. A kártya lehetőségét arra, hogy rugalmasan tervezd meg a találkozókat, és ne aggódj, ha közbejön valami. Akár csak 15 perc nyugodtan tudsz szánni a motivációra, az is tökéletesen megfelel. A 100 perces kártya az első tanácsadás időpontjától 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ebben a teljes mértékben kihasználja a tanácsadás nyújtotta előnyöket és segítséget. A kártya perceit az igényeid szerint oszthatod be, így mindig akkor veheted igénybe a szolgáltatást, amikor a leginkább szükséged van rá. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előbb kellett jelezni, hogy szeretnél időpontot foglalni. Egy alkalommal minimum 15 percet el kell használni, de ha több időre van szükséged, akkor is biztosítjuk a rugalmasságot és az igényeidhez való igazodást. A Motivációs percekkel lehetőség van arra, hogy személyre szabott segítséget kapj, amikor csak szükséged van rá. Hidd el, az élet minden területén tapasztalt az áttörést és a fejlődést, amelyet a motiváció hozhat. Ne hagyd, hogy a változó napirend visszatartsa az életcéljaid eredményétől!  Tedd meg az első lépést a motiváció felé, és tapasztalt meg az életed átalakulását a Motivációs Tanácsadás Rugalmas Kártyával!

30 000 Ft

500 motivációs perc

Fedezd fel az új lehetőségeket a motivációs tanácsadásra szolgáló rugalmas utolsó kártyával! Többé nem kell aggódni az időbeosztás miatt vagy attól, hogy ki maradsz egy alkalommal, ha váratlan helyzetek merülnek fel. Ez a kártya megoldást nyújt a változó napirendek által korlátokra és lehetővé teszi számodra, hogy a saját ütemben részt vegyél motivációs tanácsadásokon. A 500 perces kártyával hatalmas rugalmasságot nyersz. Előfordulhat, hogy csak rövid időt tudsz szánni a motivációra a napodban, és ez teljesen rendben van! Mindössze 15 perc is elegendő, hogy feltöltődj, inspirálódj, és új lendületet kapj az életedben. Nem kell kompromisszumokat kötnöd más fontos teendőid vagy elfoglaltságaid miatt. A kártya 500 percet kínál, amely az első tanácsadás időpontjától 120 nap alatt használható fel. Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadságod és lehetőséged arra, hogy eloszd az időt, ahogy neked a legjobban megfelel. Nincs többé  nyomás, csak te és a saját tempód. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előtte jelentkezz be, és készen állok, hogy támogassalak és inspiráljalak.  Ne engedd, hogy a változó napirended visszatartsa a motivációval való foglalkozástól. A motivációs rugalmas kártyája lehetővé teszi számodra, hogy szabadon alakítsd az időbeosztást, és igény szerint részt vegyél a támogató és inspiráló találkozókon. Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált és teremts új lendületet az életedben! 

100 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

Mesékkel könnyebb!

Mesék nem csak a gyerekeknek valók!  Ha nyomasztanak a minden napok akkor egy mese még a problémáid megoldásában is segíthet. Ehhez csak egy kicsit másként kell mesét nézned. Hogy hogyan azt megismerheted ebből a ki kiskönyvből.  E-book

1 500 Ft

Motivált minden napok

Sokat halljuk, hogy legyél motiváltabb! De mi is az a motiváció? Jim Rohnt idézve: "A motiváció mozdít meg, de a szokás az, ami mozgásban tart."  Nagyon fontos tisztázni azt, hogy a motivációt külső személyek, körülmények csak rásegítenek, nem onnan jön a motiváció, mindenkinek a saját döntése, hogy ezt a rásegítést beépíti e magába.  Motiválni igazából saját magadat tudod, hogy ezt hogyan tedd ahhoz az első lépés, hogy tisztába kerülj azzal, hogy mi jelent Neked motivációt. Ez a kis könyv összefoglalja a motiváció miben létét, betekintést ad a motiváció, mint vezetés elméleti terület szakirodalmába és nem utolsó sorban segít abban, hogy megleld a saját hajtóerődet. Mert így lesznek a minden napjaid motiváltak.

1 500 Ft

Szokások a segítőink

Gyakran érzed úgy, hogy a szokásaid "gúsba kötnek"? Számtalanszor próbáltál már új, jónak tűnő szokásokat kialakítani, de igazából nem sikerült?  Ennek nem kell így lennie a jövőben! A kiskönyv segítségével megértheted és elsajátíthatod, hogy hogyan is kezeljd a szokásaidat. Miért is jók? Hogyan is alakíthatók ki? Jó pár pozitív szemléletű, a csak lazán könnyedén életszemlélethez kapcsolódó konkrét szokás kialakításához is segítséget kapsz. A könyvben olvasottakat azonnal tudod használni! E-book 

1 500 Ft

Probléma megoldás TITKA

Gyakran érzed úgy, hogy a problémák csak jönnek és jönnek?  Szeretnél egy jó varázsigét amivel minden problémádra könnyedén megoldást lelnél? Ugyan varázsigét nem tudunk, de ebből a könyvből megismerhető lesz, hogy hogyan lehet könnyedén megoldásokat találni. Miért is van jelentősége a nézőpontoknak és gondolkodás módoknak. A könyv a megoldás kereső programmal együtt nyújt stabil minden napokba beépülő tudást. E-book Ha még gyakorlatibb ismeretekre vágynál akkor nézd meg ez a programunkat is:  Kiút a problémák útvesztőjéből

1 500 Ft