Kanyargós út

2021.06.01

Vannak helyek, ahol a természeti adottságok miatt egy szerpentin megépítésével az ott lakóknak kitárul a világ, sok helyre gyorsabban eljutnak, áruk szállítása is könnyebbé válik és hozzájuk is többen juthatnak el.

Amint megszokták az utak használatát előtör belőlük, hogy elég veszélyesek a kanyarok, esős időben sziklaomlások elzárhatják az utat, növekvő forgalom miatt torlódások alakulhatnak ki. Már nem is olyan jó a szerpentin!

Alagutak építésével a korábbi kanyarok kiválthatóak és újra jobb a közlekedés! De egy kis idő múlva már az alagutak sem olyan jók, jelentkeznek a problémák. Hatalmas viaduktok épülnek, így már nincsenek szerpentinek, alagutak, így minden még gyorsabbá válhat.

Ebből a kis leírásból több következtetést vonhatunk le:

  • Változások örömet, valami jobban hozhatnak.
  • Folyamatos változás szükséges.
  • Változások egyre nagyobb gyorsulást okozhatnak.
  • Változásokat szükségletek váltják ki.

Párkapcsolatok is hasonlíthatóak egy ilyen kanyargós úthoz, a változás nem igen kerülhető el.

  • A Te kapcsolatod milyen? Elszigetelt? Szerpentines? Alagutas? Viaduktos?
  • Te egy személyben vagy az ott lakó, a tervező, az építő? Párod ebben társ vagy ellenzék?
  • Milyen utat szeretnél építeni?

Ha segítség kell a válaszok megtalálásához Én segíthetek Neked. Keress bizalommal. Jelentkezz be egy konzultációra most: Foglalj időpontot

Minden jót!

Szeretettel: dr. Nagy Kata


Egy konzultációs alkalom is sokat lendíthet az önfejlesztéseden, a probléma megoldási képességeden, de több alkalom sokkal jobban segít szokás szerűen beépíteni a minden napjaidba a felismeréseidet amiket egy-egy alkalom során megtapasztalasz. Olykor elég csak 15 perc, de van olyan téma amihez 90 perc is alig elé, ezért alakítottuk ki a motivációs percek kártya rendszer, mert így az alkalmak időtartama hozzád az aktuális elakadásodhoz, az időbeosztásodhoz igazodik.

100 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 100 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 60 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy résztvegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 500 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 120 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod).

100 000 Ft

    Ha még nem tetted meg akkor íratkozz fel hírlevelünkre most! Ígérjük csak akkor írunk, ha valami nagyon fontos dolgot szeretnénk veled megosztani.