Kanyargós út

2021.06.01

Vannak helyek, ahol a természeti adottságok miatt egy szerpentin megépítésével az ott lakóknak kitárul a világ, sok helyre gyorsabban eljutnak, áruk szállítása is könnyebbé válik és hozzájuk is többen juthatnak el.

Amint megszokták az utak használatát előtör belőlük, hogy elég veszélyesek a kanyarok, esős időben sziklaomlások elzárhatják az utat, növekvő forgalom miatt torlódások alakulhatnak ki. Már nem is olyan jó a szerpentin!

Alagutak építésével a korábbi kanyarok kiválthatóak és újra jobb a közlekedés! De egy kis idő múlva már az alagutak sem olyan jók, jelentkeznek a problémák. Hatalmas viaduktok épülnek, így már nincsenek szerpentinek, alagutak, így minden még gyorsabbá válhat.

Ebből a kis leírásból több következtetést vonhatunk le:

  • Változások örömet, valami jobban hozhatnak.
  • Folyamatos változás szükséges.
  • Változások egyre nagyobb gyorsulást okozhatnak.
  • Változásokat szükségletek váltják ki.

Párkapcsolatok is hasonlíthatóak egy ilyen kanyargós úthoz, a változás nem igen kerülhető el.

  • A Te kapcsolatod milyen? Elszigetelt? Szerpentines? Alagutas? Viaduktos?
  • Te egy személyben vagy az ott lakó, a tervező, az építő? Párod ebben társ vagy ellenzék?
  • Milyen utat szeretnél építeni?

Ha segítség kell a válaszok megtalálásához Én segíthetek Neked. Keress bizalommal. Jelentkezz be egy konzultációra most: Foglalj időpontot

Minden jót!

Szeretettel: dr. Nagy Kata


Egy konzultációs alkalom is sokat lendíthet az önfejlesztéseden, a probléma megoldási képességeden, de több alkalom sokkal jobban segít szokás szerűen beépíteni a minden napjaidba a felismeréseidet amiket egy-egy alkalom során megtapasztalasz. Olykor elég csak 15 perc, de van olyan téma amihez 90 perc is alig elé, ezért alakítottuk ki a motivációs percek kártya rendszer, mert így az alkalmak időtartama hozzád az aktuális elakadásodhoz, az időbeosztásodhoz igazodik.

100 motivációs perc

Fedezd fel az új és rugalmas megközelítést a motivációs tanácsadásban! A Motivációs percek Kártyával lehetővé teszi számodra, hogy az időbeosztáshoz igazodva inspirációt és támogatást kapj, bármikor szükséged van rá. A változó napirend már nem tart vissza attól, hogy részt vegyél a motivációs tanácsadáson. A kártya lehetőségét arra, hogy rugalmasan tervezd meg a találkozókat, és ne aggódj, ha közbejön valami. Akár csak 15 perc nyugodtan tudsz szánni a motivációra, az is tökéletesen megfelel. A 100 perces kártya az első tanácsadás időpontjától 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ebben a teljes mértékben kihasználja a tanácsadás nyújtotta előnyöket és segítséget. A kártya perceit az igényeid szerint oszthatod be, így mindig akkor veheted igénybe a szolgáltatást, amikor a leginkább szükséged van rá. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előbb kellett jelezni, hogy szeretnél időpontot foglalni. Egy alkalommal minimum 15 percet el kell használni, de ha több időre van szükséged, akkor is biztosítjuk a rugalmasságot és az igényeidhez való igazodást. A Motivációs percekkel lehetőség van arra, hogy személyre szabott segítséget kapj, amikor csak szükséged van rá. Hidd el, az élet minden területén tapasztalt az áttörést és a fejlődést, amelyet a motiváció hozhat. Ne hagyd, hogy a változó napirend visszatartsa az életcéljaid eredményétől!  Tedd meg az első lépést a motiváció felé, és tapasztalt meg az életed átalakulását a Motivációs Tanácsadás Rugalmas Kártyával!

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Fedezd fel az új lehetőségeket a motivációs tanácsadásra szolgáló rugalmas utolsó kártyával! Többé nem kell aggódni az időbeosztás miatt vagy attól, hogy ki maradsz egy alkalommal, ha váratlan helyzetek merülnek fel. Ez a kártya megoldást nyújt a változó napirendek által korlátokra és lehetővé teszi számodra, hogy a saját ütemben részt vegyél motivációs tanácsadásokon. A 500 perces kártyával hatalmas rugalmasságot nyersz. Előfordulhat, hogy csak rövid időt tudsz szánni a motivációra a napodban, és ez teljesen rendben van! Mindössze 15 perc is elegendő, hogy feltöltődj, inspirálódj, és új lendületet kapj az életedben. Nem kell kompromisszumokat kötnöd más fontos teendőid vagy elfoglaltságaid miatt. A kártya 500 percet kínál, amely az első tanácsadás időpontjától 120 nap alatt használható fel. Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadságod és lehetőséged arra, hogy eloszd az időt, ahogy neked a legjobban megfelel. Nincs többé  nyomás, csak te és a saját tempód. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előtte jelentkezz be, és készen állok, hogy támogassalak és inspiráljalak.  Ne engedd, hogy a változó napirended visszatartsa a motivációval való foglalkozástól. A motivációs rugalmas kártyája lehetővé teszi számodra, hogy szabadon alakítsd az időbeosztást, és igény szerint részt vegyél a támogató és inspiráló találkozókon. Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált és teremts új lendületet az életedben! 

100 000 Ft

    Ha még nem tetted meg akkor íratkozz fel hírlevelünkre most! Ígérjük csak akkor írunk, ha valami nagyon fontos dolgot szeretnénk veled megosztani.