Lazán és Boldogan az Élet Minden Területén

2023.10.25

A XXI. századi Nők Felébredése!
XXI.modern nők élete egyre összetettebb és változatosabb, mint valaha.

A munkahelyi kihívások és a családi kötelezettségek gyakran számos elvárást rónak rájuk. Azonban itt az ideje, hogy minden hölgy felfedezze a saját belső erejét és higgyen abban, hogy a XXI.modern nők élete egyre összetettebb és változatosabb, mint valaha. A társadalom elvárásai, a  században minden lehetséges.

Mentorokként és coachként elkötelezett vagyok abban, hogy segítsek a hölgyeknek abban, hogy megértsék és felvállalják önmagukat. Szeretném, hogy minden nő tudja:

  • Igenis felvállalhatják magukat: Ne szorítsd magad egy előre elképzelt szerepbe. Légy önmagad, és merj kiállni az érzéseidért, vágyaidért és véleményedért.
  • Lehetnek sikeresek anélkül, hogy karrieristák lennének: Az egyensúly a kulcs. A siker nem feltétlenül a napi 24 órás munkát jelenti. Legyél sikeres, de ne hagyd, hogy a munka uralkodjon az életed felett.
  • Boldogság életkor kérdése nélkül: Az életkor nem szab határt a boldogságnak. Bármikor változtathatsz az életeden és törekedhetsz boldogságodra.
  • Igenis lehetnek gyerekesek, ha azok akarnak lenni: Ne hagyd, hogy a külső elvárások határozzák meg, mikor leszel anya. Csak akkor vállald a gyermekvállalást, amikor készen állsz.
  • Külső megjelenés nem életkor kérdése: Nem létezik "túl öreg" a divatban és a szépségben. Öltözködj és ápolj magad úgy, ahogyan jól érzed magad.
  • Nem leszel önző, ha saját vágyaidat helyezed előtérbe: Az önmagadra fordított idő és energia fontos. Ha boldog vagy, jobb partner, anya, és munkatárs lehetsz.
  • Nem leszel anyagias, ha anyagi önállóságra törekszel: Pénzügyi függetlenség nem anyagias, hanem felelősségteljes. Biztosítsd a jövődet és tartsd fenn a szabadságodat.
  • Élheted az életedet lazán és könnyedén, de ne válsz felelőtlenné: Az élet élvezete és az öröm fontos. Ne hagyd, hogy a stressz és a túlzott komolyság uralkodjon az életeden.

Ezen az úton mentorokként és coachként segíthetek hogy minden nő felfedezze az önazonosságát és a belső erőforrásait. A lazán és könnyedén élés nemcsak lehetséges, hanem elérhető is. 

Ne hagyd, hogy bármi megakadályozzon abban, hogy a legjobb életedet élhesd!

Ha szeretnéd felfedezni ezt a gondolatot és támogatást kapni a céljaid elérésében, ne habozz. Kérj időpontot egy konzultációra.


Ahogy közelednek az ünnepek az eredeti szellemiségét veszítve, az adventi időszak sokszor inkább stresszes, mint békés és várakozással teli. Nőként különösen fontos, hogy ebben az időszakban megálljunk egy pillanatra, és odafigyeljünk önmagunkra, valamint azokra az értékekre, amiket a szívünkben rejlenek. Hiszen ez a szeretet ünnepe!

"Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.
Mert ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik."
Máté evangéliuma