Öreg & fiatal cosmo lány

2022.09.30

Nagy öröm ért, mert kedvenc maganizom a COSMOPOLITAN újra megjelent nyomtatott formában is. Ugyan már nem tartozom a célközösség korosztályába -nagyon nem-, de még mindig ez a kedvenc női magazinom.Magyarországi megjelenésére -1997- nagyon emlékszem, akkori Énemnek nagyon kellett ez a lap, írásai hónapról hónapra segítettek abban, hogy egyre inkább merjem megélni a modern női énemet. Visszagondolva, hogy most olyan vagyok amilyen

-XXI. századi modern Hölgy-

COSMO-nak is köszönhetem.

Az idő múlásával változtam, változott az élethelyzetem is, de a lap mindig adott valami. Egy idő után már nem mertem annyira hangoztatni, hogy COSMO lány vagyok, mert tartottam attól, hogy kritikát kapok, hogy én már öreg vagyok ehhez.

De belül éreztem, hogy NEM!

Miért kellene az időmúlásával öregnek érezni magam?

Fontosnak tartottam mindig is, hogy haladjak a korral és fiatalabb korosztálynak szóló írások, filmek azért is jók, mert segítenek megérteni a fiatalabb korosztályokat is.

Mára a COSMO leginkább biztosítja számomra. No meg, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy az én koromban mit illik, mit nem.

Most már újra büszkén vállalom, hogy COSMO lány voltam és vagyok is.

Lélekben maradhatok fiatal, szellemiségben maradhatok fiatal és hiszek abban, hogy a hosszú boldog könnyed élet titka valahol ebben rejlik.

Minden jót Neked!

Kata


Motivációs percek kártya 200

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

80 000 Ft

Motivációs percek kártya 500

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy résztvegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 500 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 180 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod).

100 000 Ft