Őrült december?!

2023.12.14

December sokunknak őrület. Rengeteg dolgunk van, vásárolunk, szervezzük a családi programokat, koordináljuk a családot, munkahelyen próbálunk mindet megcsinálni, és persze a karácsonyi party-k, találkozók.

Az adventi hetek így az év egyik legstresszesebb időszaka, mire eljön a szent este tejesen lemerülünk és nem vágyunk másra csak egy kis nyugalomra.

Ha kiengedem magamból a coach énemet azt mondanám, hogy egy kis tervezéssel, feladatütemezéssel sok dolgot tudunk nyugodtabban megcsinálni.

Azonban "emberként" tudom, hogy ez nem is egyszerű! Miért is?

Ebben az  időszakban szinte benne van a levegőben, hogy visszaemlékezzünk, felidézzünk régi kapcsolatokat, rég nem látott ismerősöket. Ahogy a városban egyre több helyen uralkodik el az ünnepi hangulat, úgy tud bennünk ez az érzés erősödni. Ezért is van, hogy ezekben az időszakokban jobban keressük mások társaságát, ugyan egy kis ellentmondással panaszkodunk a sok dologról, az év végi hajtásról.

De, amikor már eltelt a találkozó első párperce, lelkünk megnyugszik és kezdünk "kisimulni". A találkozót követően valahogy újra erőre kapunk és tudjuk folytatni a karácsonyi őrületet. Amikor pedig eljön a szent este piciny mosollyal tölt el ezeknek a találkozóknak az emléke.

Valószínűleg Te is tapasztaltál ilyet!

Én már sokszor!

Mostanra "átkattintottam" úgy magamat, hogy tudatosan tervezek ilyen találkozókat, ha még novemberben eszembe jut, hogy valakivel már milyen régen találkoztam, illetve milyen régen nem hallottam felőle, tudatosan adventi időszakra ütemezem a megkeresést/találkozót. Ezzel a találkozó sokkal ünnepibb lesz, mivel kishercegesen már előtte "ünneplőbe öltöztetem a lelkemet".

Kívánom, hogy a következő napokban legyenek ilyen találkozóid, jobb, mint egy "nyugtató"!!! (nekem lesz pár)

Minden jót!

Szeretettel: Kata


Ha van még egy kis időd, nézd meg személyes konzultációs ajánlatainkat!

100 motivációs perc

Fedezd fel az új és rugalmas megközelítést a motivációs tanácsadásban! A Motivációs percek Kártyával lehetővé teszi számodra, hogy az időbeosztáshoz igazodva inspirációt és támogatást kapj, bármikor szükséged van rá. A változó napirend már nem tart vissza attól, hogy részt vegyél a motivációs tanácsadáson. A kártya lehetőségét arra, hogy rugalmasan tervezd meg a találkozókat, és ne aggódj, ha közbejön valami. Akár csak 15 perc nyugodtan tudsz szánni a motivációra, az is tökéletesen megfelel. A 100 perces kártya az első tanácsadás időpontjától 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ebben a teljes mértékben kihasználja a tanácsadás nyújtotta előnyöket és segítséget. A kártya perceit az igényeid szerint oszthatod be, így mindig akkor veheted igénybe a szolgáltatást, amikor a leginkább szükséged van rá. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előbb kellett jelezni, hogy szeretnél időpontot foglalni. Egy alkalommal minimum 15 percet el kell használni, de ha több időre van szükséged, akkor is biztosítjuk a rugalmasságot és az igényeidhez való igazodást. A Motivációs percekkel lehetőség van arra, hogy személyre szabott segítséget kapj, amikor csak szükséged van rá. Hidd el, az élet minden területén tapasztalt az áttörést és a fejlődést, amelyet a motiváció hozhat. Ne hagyd, hogy a változó napirend visszatartsa az életcéljaid eredményétől!  Tedd meg az első lépést a motiváció felé, és tapasztalt meg az életed átalakulását a Motivációs Tanácsadás Rugalmas Kártyával!

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Fedezd fel az új lehetőségeket a motivációs tanácsadásra szolgáló rugalmas utolsó kártyával! Többé nem kell aggódni az időbeosztás miatt vagy attól, hogy ki maradsz egy alkalommal, ha váratlan helyzetek merülnek fel. Ez a kártya megoldást nyújt a változó napirendek által korlátokra és lehetővé teszi számodra, hogy a saját ütemben részt vegyél motivációs tanácsadásokon. A 500 perces kártyával hatalmas rugalmasságot nyersz. Előfordulhat, hogy csak rövid időt tudsz szánni a motivációra a napodban, és ez teljesen rendben van! Mindössze 15 perc is elegendő, hogy feltöltődj, inspirálódj, és új lendületet kapj az életedben. Nem kell kompromisszumokat kötnöd más fontos teendőid vagy elfoglaltságaid miatt. A kártya 500 percet kínál, amely az első tanácsadás időpontjától 120 nap alatt használható fel. Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadságod és lehetőséged arra, hogy eloszd az időt, ahogy neked a legjobban megfelel. Nincs többé  nyomás, csak te és a saját tempód. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előtte jelentkezz be, és készen állok, hogy támogassalak és inspiráljalak.  Ne engedd, hogy a változó napirended visszatartsa a motivációval való foglalkozástól. A motivációs rugalmas kártyája lehetővé teszi számodra, hogy szabadon alakítsd az időbeosztást, és igény szerint részt vegyél a támogató és inspiráló találkozókon. Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált és teremts új lendületet az életedben! 

100 000 Ft