Siker és a Hölgyek!

2019.10.04

Ahhoz, hogy ezt a témát körbe tudjuk járni először is nézzük meg mi is a siker:

Wiki szótár definíciója: "főnév, kedvező végeredmény, olyan helyzet, állapot vagy következmény, ami a korábbi elvárásainknak tervünknek elért céljaként megfelel, és arra tudatosan törekedtünk, szándékunk irányult rá"

Ha egy picit elemezzük ezt, akkor Én kiemelném, hogy ehhez kell célkitűzés, cselekvés. Tehát a siker nincs véletlenül, nem a szerencsén múlik. Ezzel a gondolatommal összecseng Baian Tracy elmélete is, amely szerint a sikernek 7 eleme van:

  1. lelki béke
  2. egészséges energia
  3. jó kapcsolatok
  4. anyagi függetlenség
  5. célok
  6. önismeret
  7. önmegvalósítás

Ha bele gondolunk akkor a XXI. századi hölgyeknek több területen állnak helyt, dolgoznak, vállalkoznak, ellátják a családot -optimális esetben egy XXI. századi férfival, aki szerint a házi munka, családi teendők nem csak a hölgyek dolga-, csinosak, nőiesek. Mind ezt a fenti elemek birtokában teszik, lehet, hogy egy-egy elemet fejleszteni kell, de valamilyen mértékben már jelen van minden Hölgyben, akár csak vágy szinten is.

Ha ezzel egy picit vitatkoznál akkor javaslom, hogy nézzük meg, hogy egy XXI. századi hölgynek milyen tulajdonságai vannak a "szürke hétköznapokban: remek probléma megoldó, zseniális szervező, határozott, hisz magában (lehet, hogy nem vallja be, de nem tudná megcsinálni, ha nem hinne magában).

Az Én meglátásom szerint minden Hölgy már most is sikeres, csak nincs ennek tudatában, ezt a tudatosságot lehet fejleszteni, ha tudatosa csináljuk akkor már van akkora önismeretünk, hogy ezt felismertük és a fejlesztéssel már ráléptünk az önmegvalósítás útjára. Fejlődni, tanulni közösségben tudunk ezzel szinte "melléktermékként" még több jó kapcsolatokra tehetünk szert és ahogy fejlődünk a lelki békén is egyre stabilabb lesz.

Kedves XXI. századi Urak legyetek tisztában ezzel, a körülötted lévő hölgyek más most sikeresek és a sikeres állapotnak meg van az a tulajdonsága, hogy "átragad", tehát a Ti sikeretek is megvalósulhat ez által.

Minden jót Neked!

Szeretettel: Kata


Sikerességhez kell, hogy a motivációd folyamatosan meglegyen, ehhez időnként jól jönne egy kis támogatás. Ebben tudlak támogatni!

 Foglalj időpontot most egy motivációs tanácsadásra!

100 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 100 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 60 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy résztvegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 500 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 120 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod).

100 000 Ft