Siker és a Hölgyek!

2019.10.04

Ahhoz, hogy ezt a témát körbe tudjuk járni először is nézzük meg mi is a siker:

Wiki szótár definíciója: "főnév, kedvező végeredmény, olyan helyzet, állapot vagy következmény, ami a korábbi elvárásainknak tervünknek elért céljaként megfelel, és arra tudatosan törekedtünk, szándékunk irányult rá"

Ha egy picit elemezzük ezt, akkor Én kiemelném, hogy ehhez kell célkitűzés, cselekvés. Tehát a siker nincs véletlenül, nem a szerencsén múlik. Ezzel a gondolatommal összecseng Baian Tracy elmélete is, amely szerint a sikernek 7 eleme van:

  1. lelki béke
  2. egészséges energia
  3. jó kapcsolatok
  4. anyagi függetlenség
  5. célok
  6. önismeret
  7. önmegvalósítás

Ha bele gondolunk akkor a XXI. századi hölgyeknek több területen állnak helyt, dolgoznak, vállalkoznak, ellátják a családot -optimális esetben egy XXI. századi férfival, aki szerint a házi munka, családi teendők nem csak a hölgyek dolga-, csinosak, nőiesek. Mind ezt a fenti elemek birtokában teszik, lehet, hogy egy-egy elemet fejleszteni kell, de valamilyen mértékben már jelen van minden Hölgyben, akár csak vágy szinten is.

Ha ezzel egy picit vitatkoznál akkor javaslom, hogy nézzük meg, hogy egy XXI. századi hölgynek milyen tulajdonságai vannak a "szürke hétköznapokban: remek probléma megoldó, zseniális szervező, határozott, hisz magában (lehet, hogy nem vallja be, de nem tudná megcsinálni, ha nem hinne magában).

Az Én meglátásom szerint minden Hölgy már most is sikeres, csak nincs ennek tudatában, ezt a tudatosságot lehet fejleszteni, ha tudatosa csináljuk akkor már van akkora önismeretünk, hogy ezt felismertük és a fejlesztéssel már ráléptünk az önmegvalósítás útjára. Fejlődni, tanulni közösségben tudunk ezzel szinte "melléktermékként" még több jó kapcsolatokra tehetünk szert és ahogy fejlődünk a lelki békén is egyre stabilabb lesz.

Kedves XXI. századi Urak legyetek tisztában ezzel, a körülötted lévő hölgyek más most sikeresek és a sikeres állapotnak meg van az a tulajdonsága, hogy "átragad", tehát a Ti sikeretek is megvalósulhat ez által.

Minden jót Neked!

Szeretettel: Kata


Sikerességhez kell, hogy a motivációd folyamatosan meglegyen, ehhez időnként jól jönne egy kis támogatás. Ebben tudlak támogatni!

 Foglalj időpontot most egy motivációs tanácsadásra!

100 motivációs perc

Fedezd fel az új és rugalmas megközelítést a motivációs tanácsadásban! A Motivációs percek Kártyával lehetővé teszi számodra, hogy az időbeosztáshoz igazodva inspirációt és támogatást kapj, bármikor szükséged van rá. A változó napirend már nem tart vissza attól, hogy részt vegyél a motivációs tanácsadáson. A kártya lehetőségét arra, hogy rugalmasan tervezd meg a találkozókat, és ne aggódj, ha közbejön valami. Akár csak 15 perc nyugodtan tudsz szánni a motivációra, az is tökéletesen megfelel. A 100 perces kártya az első tanácsadás időpontjától 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ebben a teljes mértékben kihasználja a tanácsadás nyújtotta előnyöket és segítséget. A kártya perceit az igényeid szerint oszthatod be, így mindig akkor veheted igénybe a szolgáltatást, amikor a leginkább szükséged van rá. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előbb kellett jelezni, hogy szeretnél időpontot foglalni. Egy alkalommal minimum 15 percet el kell használni, de ha több időre van szükséged, akkor is biztosítjuk a rugalmasságot és az igényeidhez való igazodást. A Motivációs percekkel lehetőség van arra, hogy személyre szabott segítséget kapj, amikor csak szükséged van rá. Hidd el, az élet minden területén tapasztalt az áttörést és a fejlődést, amelyet a motiváció hozhat. Ne hagyd, hogy a változó napirend visszatartsa az életcéljaid eredményétől!  Tedd meg az első lépést a motiváció felé, és tapasztalt meg az életed átalakulását a Motivációs Tanácsadás Rugalmas Kártyával!

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Fedezd fel az új lehetőségeket a motivációs tanácsadásra szolgáló rugalmas utolsó kártyával! Többé nem kell aggódni az időbeosztás miatt vagy attól, hogy ki maradsz egy alkalommal, ha váratlan helyzetek merülnek fel. Ez a kártya megoldást nyújt a változó napirendek által korlátokra és lehetővé teszi számodra, hogy a saját ütemben részt vegyél motivációs tanácsadásokon. A 500 perces kártyával hatalmas rugalmasságot nyersz. Előfordulhat, hogy csak rövid időt tudsz szánni a motivációra a napodban, és ez teljesen rendben van! Mindössze 15 perc is elegendő, hogy feltöltődj, inspirálódj, és új lendületet kapj az életedben. Nem kell kompromisszumokat kötnöd más fontos teendőid vagy elfoglaltságaid miatt. A kártya 500 percet kínál, amely az első tanácsadás időpontjától 120 nap alatt használható fel. Ez azt jelenti, hogy megvan a szabadságod és lehetőséged arra, hogy eloszd az időt, ahogy neked a legjobban megfelel. Nincs többé  nyomás, csak te és a saját tempód. Az időpontfoglalás sem lehetne egyszerűbb! Mindössze 24 órával előtte jelentkezz be, és készen állok, hogy támogassalak és inspiráljalak.  Ne engedd, hogy a változó napirended visszatartsa a motivációval való foglalkozástól. A motivációs rugalmas kártyája lehetővé teszi számodra, hogy szabadon alakítsd az időbeosztást, és igény szerint részt vegyél a támogató és inspiráló találkozókon. Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált és teremts új lendületet az életedben! 

100 000 Ft