Verzió frissítés

2021.02.01

A kütyük világában mindenki számára ismerős ez, van, hogy a kütyünk jelzi: frissítést szeretne, vagy úgy, hogy a használatuk már nem olyan jó, ezért frissítünk. Egy-egy frissítés után jobban, gyorsabb működik a kütyü, esetleg új funkciók jelennek meg. A frissítések lefutási ideje elég változatos, de az eredmény mindig jó, pozitív annak ellenére, hogy időnként az új verzió alkalmazását meg kell szoknunk vagy tanulnunk. Tulajdon képen ez már számunka természetes.

De a saját életedet szoktad frissíteni? 

Amikor megakadtál valamiben az életed "gépezetében" jutott már eszedbe, hogy frissítsd a verziódat?

Testünk és idegrendszerünket a tudósok egyre gyakrabban hasonlítják egy gépezethez. Ezt tovább gondolva döntéseink, amik alapján éljük az életünket is tekinthető egy gépezetnek. Azonban az életünk frissítését nem tudjuk olyan könnyedén megoldani, mint a kütyükét.

Hogyan is frissíthetjük a saját életünk verzióját? Ehhez sokszor nagyon egyszerű dolgok is elegendőek, néhány példa:

  • megszokottól tudatosan választva más útvonalon közlekedünk mit, amit megszoktunk,
  • új ételt próbálunk ki,
  • vásárolunk valami új dolgot, ruhát, kütyüt,
  • új emberrel ismerkedünk meg,
  • olyan új programon veszünk részt, amin eddig nem voltunk,
  • egy jó beszélgetés

Ilyeneket már biztosan csináltál és ha nem is tulajdonítottál nagy jelentőséget neki hatással volt rád. Nagyobb elakadásnál, problémánál tudatosan is használhatsz ilyen apróságnak tűnő dolgokat. Hidd el a saját "élet gépezetünknek" is elengedhetetlen a frissítés, mert frissítés nélkül úgy járhatunk, mint a kütyük, egy idő után már nem működünk jól. Talán ez a működési zavar egyre több elakadást, problémát tud okozni, környezetünk is fel figyelhet erre, és úgy is járhatunk, mint a régen nem frissített kütyü, egyszerűen lecserélik, kidobják. Ilyesmire nem igen vágyunk!

Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá az életed verzió frissítéshez Én  tudok neked segíteni, keress nyugodtan és megtaláljuk együtt a megfelelő verziót.

 Foglalj időpontot egy konzultációra.

Minden jót!

Szeretettel: dr. Nagy Kata

Ha úgy gondolod, hogy most még madadon "dolgoznál" egy kicsit, akkor találhatsz támogatást segítő olvasmányaink között. Nézz szét.