Motivált Minden napok!

 
Találd meg Te is a belső hajtóerődet és így könnyedén fogod élni a minden napjaidat!

Fedezd fel az önálló motivációs programunkat, amely segít megismerni a célok és a motiváció közötti kapcsolatot, és megtanít arra, hogyan találhatsz belső motivációt mindennapjaidhoz! 


Ez a program egyedülálló módszereken és gyakorlatokon keresztül vezet el ahhoz, hogy minden napodat motiváltan éld meg.

Motivációdat Te magad tudod biztosítani magadnak!

Hidd el!

Ha szeretnéd az erről szóló szemléletet és módszert megismeri, akkor ez a program különösen Neked szól!

Ugye érdekel? 


A Motivált Minden Napok Program egy önálló, átfogó motivációs módszereket tanító program, amely gyakorlatokon és gyakorlatias megközelítésen keresztül segít megtalálni a belső motivációdat. Ez a program lehetővé teszi számodra, hogy kialakítsd saját motivációd, amelyet a belső szükségleteid határoznak meg, és így inspirációval teli minden napra ébredj.

Miért fizetnél ki több tízezer forintot motivációs tréningekre vagy workshopokra, amikhez alkalmazkodnod kell? Programunkat saját tempódban végezheted el, ahol a cél az, hogy megismerd a saját valódi céljaidat és saját motivációs rendszeredet alakítsd ki, mely a TE belső szükségleteidre épül.

Miért válaszd a Minden Napok Motivációs Programot?

  • Megérted a célok és a motiváció kapcsolatát: A program során felfedezed, hogy hogyan kapcsolódik egymáshoz a célok kitűzése és a belső motiváció. Megtanulod, hogyan építhetsz olyan célokat, amelyek valóban motiválnak, és segítenek elérni a vágyott eredményeket.
  • Fedezd fel a belső motiváció forrásait: Sokan külső tényezőktől, mint például jutalmaktól vagy dicséretektől várnak motivációt. Mi azonban segítünk felfedezni benned a belső hajtóerőt, amelytől valóban motivált és elkötelezett leszel minden nap.
  •  Rájössz a valódi miért-jeidre: A program segít felfedezni, miért fontosak számodra az általad kitűzött célok. Amikor megtalálod a valódi miért-jeidet, könnyebben megtartod a motivációdat és elkötelezettségedet hosszú távon is.
  •  Rugalmas tempó: A programot saját tempódban végezheted el. A videókat bármikor újra megnézheted, és a munkafüzet kitöltése során nyugodtan mélyülhetsz el a gondolataidban. A fontos, hogy valóban őszinte legyél magadhoz.
  • Teljes körű támogatás: Az általunk nyújtott motivációs kis-könyv és munkafüzet támogatja a program végrehajtását. Ezenkívül még az ajándékba adott "motivációs perceket" is felhasználhatod.


Miért is lenne ez jó Neked?

Sokkal jobb jókedvűen végezni a dolgainkat.Jobban megy a munkánk is, ha tudjuk mi az értelme és azt mi miért is csináljuk. Ezt olyan egyszerűen elérheted amire nem is gondolnál.
A program során felfedezed a belső miért-jeidet és a valódi céljaidat. Megtanulod, hogyan gyűjts motivációt és hogyan alakíts ki olyan szokásrendszert, amely biztosítja a mindennapi motivációt.

A programot a saját tempódban végezheti. A videókat akár többször is megnézheti, hogy mélyebben megértsd és beépítsd a motivációs módszereket az életedbe. A munkafüzet kitöltésekor pedig fontos, hogy őszinte legyél magadhoz és valódi belső gondolataidhoz.<br>

Mit ad Neked ez a program?

🎯 Célokat és motivációt : A program során megismered a céljaid és a motiváció kapcsolatát. Rájössz, hogyan találhatsz motivációt a mindennapokban, és hogyan tűzheted ki és érheted el a valódi céljaidat.

💡 Segít kialakítani a saját Motivációs rendszeredet : A saját belső szükségleteid alapján felállíthatod a saját motivációs rendszeredet. Ez segít abban, hogy mindig kéznél legyen a motiváció és támogassa a sikerességedet.

🌟 Szemléletformálást ad a mindennapokra : A program során olyan szemléletet alakíthatsz ki, amely motivált minden napodat. Megtanulod, hogyan állítsd át a gondolkodásmódot és hogyan találj inspirációt és motivációt a hét minden napjára.

🔥 Inspiráció kapsz és motivációs módszereket ismerhetsz meg : A program lépésről lépésre megismerteti a hatékony motivációs módszereket, melyekkel inspirált és motivált lehetsz minden nap. A 7 videós anyag segítségével megtanulhatod, hogyan alakítsd ki egy olyan szemléletet, amely segít fenntartani a motivációt a hét minden napján.

📚 Videós anyagokat és munkafüzetet : A programhoz 7 videó anyag és egy motivációs kis-könyv tartozik, amely segítségével könnyen elsajátíthatja a motivációs módszereket. A mellékelt munkafüzet támogatja az elmélyült gondolkodást és a gyakorlati alkalmazást, hogy minél gyorsabban lángra kapjon a belső hajtóerőd.

🔄 Korlátlan hozzáférést az anyagokhoz : A kurzus anyagaihoz korlátlan hozzáférést biztosítunk számodra. Bármikor visszanézhetett vagy újra átgondolhatod az anyagokat, amikor szükséged van rájuk. Így biztosítjuk, hogy a motiváció mindig kéznél legyen.

Miről is fog szólni ez a program?

Esőként fontos azt tisztáznunk, hogy a motivációt külső személyek, körülmények nem adják meg, ezek csak rásegítenek, nem onnan jön a motiváció, mindenkinek a saját döntése, hogy ezt a rásegítést beépíti e magába. 

Ha most tiltakoznál is ez ellen kérlek légy nyitott.

Mert a motivációnak nagyon széles szakirodalma is van, mivel az üzleti életben a munkáltatónak kell foglalkoznijuk a munkatársak motivációjával. Ezeket az elméleteket nem csak vezetők ismerhetik, a programban a legfőbb elméletekkel meg tudsz ismerkedni. Ez azért is jó, mert már tudni fogod, hogy a főnököd milyen motivációval próbálkozik nálad, de legfőbb képen azért jó, mert rá tudsz jönni, hogy mi a Te motivációd. a.

Fel tudod fedezni a különböző élet területeid  motivációit.

Ha úgy gondolod belevágnál ebbe, akkor jelentkezz erre az önálló programra.

Hogy épül fel a program?

A program tartalmaz hét inspiráló videót, amelyek megmutatják, hogyan formálhatod át a szemléletedet a hétköznapokban. Ezenkívül egy motivációs kis-könyvet és egy munkafüzetet is mellékelünk, amelyek segítenek az elmélyülésben és a személyes fejlődésben. A munkafüzet kitöltése könnyed és önismeretedre összpontosít, nem időre menő feladat.Vedd át az irányítást az életed felett és fedezd fel benned rejlő ereje! 

Ne habozz, jelentkezz a programra, és indulj el a motiváció útján, hogy minden napod sikeres és inspiráló legyen!

Vedd át az irányítást az életed felett és fedezd fel benned rejlő ereje! 

 A program során könnyedén megismered:

  •  a célok és a motiváció kapcsolatát, 
  • azt, hogy honnan nyethetsz motivációt

Fel állíthatod a saját motivációs rendszeredet, amit a saját belső szükségleteid határoznak meg.

A programot saját tempódban tudod végezni, a videókat akár többször is megnézheted. Munkafüzet kitöltését ne vedd időre menő feladatnak, az a fontos, hogy közben őszinte legyél magadhoz.

Miért is tudok Én segíteni Neked? 


dr. Nagy Kata vagyok, magán életemben, munkámban és ügyfelimnél is tapasztaltam, hogy sokkal egyszerűbb motiváltan élni, mint anélkül. Nem voltam mindig motivált, de amióta tudatosan törekszem arra, hogy mindig megleljem a belsőhatóerőmet, mióta vannak olyan szokásaim amik segítik a motivációm fenntartását és sokkal jobban érzem magam. A felmerülő nehézségek is könnyebben megoldhatóak, ha tudom a miértemet, ha tudom hogyan tartsam izássaban a belsőhajtőerőmet. Az évek során összegyűjtött tapasztalataimat és tanult módszereket osztom meg ebben a progrmban, hogy Te is lazán és könnyedén éld a minden napjaidat. 

Ha szernél egy kicsit többet megtudni rólam,

 akkor Ismerj meg

Küldetésünk része, hogy támogassunk abban, hogy sikeres XXI. századi Hölgy legyél a minden napokban is.

Szeretnénk, ha a felgyorsult világunkban Te is minnél előbb tudnád könnyedén szokásaiddal támogatva  élni a minden napjaidat. 

Ebben azzal is tudunk támogatni Téged, hogy Bónuszként a támogató motivációs perceket  (összesen 45 percet) is igénybe vehetsz a ingyenesen.

A program díja a motivációs pecekkel együtt  bruttó 71.000 Ft. 

Egy mellékhatása is van a programnak!

Már közben is észrevehető lesz, hogy vidámabb, mosolygósabb, magabiztosabb leszel. Döntéseknél nem fogsz "totojázni". Eddigi görcsösséget felváltja egy laza, könnyed hozzáállás és pozitív szemlélet.