Motivált Minden napok!

 
Találd meg Te is a belső hajtóerődet és így könnyedén fogod élni a minden napjaidat!

Miért is lenne ez jó Neked?


  • Sokkal jobb jókedvűen végezni a dolgainkat.
  • Jobban megy a munkánk is, ha tudjuk mi az értelme és azt mi miért is csináljuk.

Ezt olyan egyszerűen elérheted amire nem is gondolnál.

Motivációdat Te magad tudod biztosítani magadnak!

Hidd el!


Ha szeretnéd az erről szóló szemléletet és módszert megismeri ket,  akkor ez a program különösen Neked szól!

Ugye érdelkel?

Miről is fog szólni ez a program?

Esőként fontos azt tisztáznunk, hogy a motivációt külső személyek, körülmények nem adják meg, ezek csak rásegítenek, nem onnan jön a motiváció, mindenkinek a saját döntése, hogy ezt a rásegítést beépíti e magába.

Ha most tiltakoznál is ez ellen kérlek légy nyitott.

Mert a motivációnak nagyon széles szakirodalma is van, mivel az üzleti életben a munkáltatónak kell foglalkoznijuk a munkatársak motivációjával. Ezeket az elméleteket nem csak vezetők ismerhetik, a programban a legfőbb elméletekkel meg tudsz ismerkedni. Ez azért is jó, mert már tudni fogod, hogy a főnököd milyen motivációval próbálkozik nálad, de legfőbb képen azért jó, mert rá tudsz jönni, hogy mi a Te motivációd. 

Fel tudod fedezni a különböző élet területeid  motivációit.

Ha úgy gondolod belevágnál ebbe, akkor jelentkezz erre az önálló programra.

 A program során könnyedén megismered:

  •  a célok és a motiváció kapcsolatát, 
  • azt, hogy honnan nyethetsz motivációt

Fel állíthatod a saját motivációs rendszeredet, amit a saját belső szükségleteid határoznak meg.

Milyen is ez a program?

A program során fel fogod ismerni a valódi céljaidat, rá fogsz jönni a saját miért-jeidre. Ezek fognak abban támogatni, hogy kialakíts egy olyan szokás rendszert ami biztosítja számodra a minden napi motivációt!  

Ebben a programban lépésről lépésre megismerheted a motivációs módszereket, a munkafüzet támogat abban, hogy  minnél gyorsabban tud  a belső hajtóerődet felizzítani. 

A program 7 videós anyagot tartalmaz amik segítségével megtanulhatod, hogy hogyan alakíts ki olyan szemléletet a hét minden napjára, amikkel motivált leszel.

A program tartalmaz  1 motivációs kis-könyvet és 1 munkafüzetet is.

A programot saját tempódban tudod végezni, a videókat akár többször is megnézheted. Munkafüzet kitöltését ne vedd időre menő feladatnak, az a fontos, hogy közben őszinte legyél magadhoz.


Miért is tudok Én segíteni Neked? 


dr. Nagy Kata vagyok, magán életemben, munkámban és ügyfelimnél is tapasztaltam, hogy sokkal egyszerűbb motiváltan élni, mint anélkül. Nem voltam mindig motivált, de amióta tudatosan törekszem arra, hogy mindig megleljem a belsőhatóerőmet, mióta vannak olyan szokásaim amik segítik a motivációm fenntartását és sokkal jobban érzem magam. A felmerülő nehézségek is könnyebben megoldhatóak, ha tudom a miértemet, ha tudom hogyan tartsam izássaban a belsőhajtőerőmet. Az évek során összegyűjtött tapasztalataimat és tanult módszereket osztom meg ebben a progrmban, hogy Te is lazán és könnyedén éld a minden napjaidat. 

Ha szernél egy kicsit többet megtudni rólam,

 akkor Ismerj meg

Küldetésünk része, hogy támogassunk abban, hogy sikeres XXI. századi Hölgy legyél a minden napokban is.

Szeretnénk, ha a felgyorsult világunkban Te is minnél előbb tudnád könnyedén szokásaiddal támogatva  élni a minden napjaidat. 

Ebben azzal is tudunk támogatni Téged, hogy Bónuszként a támogató motivációs perceket  (összesen 45 percet) is igénybe vehetsz a ingyenesen.

A program díja  bruttó 71.000 Ft. 


Azonban ha a "Csak lazán és könnyedén Club tagja vagy akkor csupán 30.000 Ft-ért vásárolhatod meg.

Clubhoz itt tudsz csatlakozni:

Egy mellékhatása is van a programnak!

Már közben is észrevehető lesz, hogy vidámabb, mosolygósabb, magabiztosabb leszel. Döntéseknél nem fogsz "totojázni". Eddigi görcsösséget felváltja egy laza, könnyed hozzáállás és pozitív szemlélet.