Motivált minden napok

Sokat halljuk, hogy legyél motiváltabb!

De mi is az a motiváció?

Jim Rohnt idézve:

"A motiváció mozdít meg, de a szokás az, ami mozgásban tart." 

Nagyon fontos tisztázni azt, hogy a motivációt külső személyek, körülmények csak rásegítenek, nem onnan jön a motiváció, mindenkinek a saját döntése, hogy ezt a rásegítést beépíti e magába. 

Motiválni igazából saját magadat tudod, hogy ezt hogyan tedd ahhoz az első lépés, hogy tisztába kerülj azzal, hogy mi jelent Neked motivációt.

Ez a kis könyv összefoglalja a motiváció miben létét, betekintést ad a motiváció, mint vezetés elméleti terület szakirodalmába és nem utolsó sorban segít abban, hogy megleld a saját hajtóerődet.

Mert így lesznek a minden napjaid motiváltak.

1 500 Ft

Ahhoz, hogy az önismeri olvasményok tényleg beépüéjenek az életbe, ne csak "üres" ismeretek legyenek használni, alkalmazni kell az ismereteket. Tudom, hogy ezt sokkal egyszerűbb mondoani, mint csinálni, de ezen tudsz egyszerűsíteni, ehhez elég 1-1 jó célirányos beszélgetés is. Motivációs tanácsadás, mentorálás során ilyen beszélgetéseknek is nagy szerepe van. Próbáld ki!

Motivációs percek kártyával pénztárca barát módon teheted ezt meg!

100 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 100 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 60 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

30 000 Ft

200 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

45 000 Ft

500 motivációs perc

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy résztvegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 500 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 120 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod).

100 000 Ft