Probléma megoldás TITKA

Club tagoknak

Gyakran érzed úgy, hogy a problémák csak jönnek és jönnek? 

Szeretnél egy jó varázsigét amivel minden problémádra könnyedén megoldást lelnél?

Ugyan varázsigét nem tudunk, de ebből a könyvből megismerhető lesz, hogy hogyan lehet könnyedén megoldásokat találni. Miért is van jelentősége a nézőpontoknak és gondolkodás módoknak.

A könyv a megoldás kereső programmal együtt nyújt stabil minden napokba beépülő tudást.

E-book

Ha még gyakorlatibb ismeretekre vágynál akkor nézd meg ez a programunkat is: Kiút a problémák útvesztőjéből

1 500 Ft 3 000 Ft

A kiskönyveb foglaltak gyakorlati alkalmazásához készítettünk egy 21 napos programot. A program részleteit itt tudod megnézni: 

A kiskönyven szereplő  módszer gyakorlati alkalmazásához az egyéni motivációs beszélgetések nagyban hozzá tudnak járulni.

Motivációs beszélgetésekre a legjobb megoldás, ha motivációs percek kártyát vásárolsz.

Motivációs percek kártya 200

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

40 000 Ft 100 000 Ft

Motivációs percek kártya 500

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy résztvegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 500 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 180 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod).

75 000 Ft 250 000 Ft