Probléma megoldás TITKA

Gyakran érzed úgy, hogy a problémák csak jönnek és jönnek? 

Szeretnél egy jó varázsigét amivel minden problémádra könnyedén megoldást lelnél?

Ugyan varázsigét nem tudunk, de ebből a könyvből megismerhető lesz, hogy hogyan lehet könnyedén megoldásokat találni. Miért is van jelentősége a nézőpontoknak és gondolkodás módoknak.

A könyv a megoldás kereső programmal együtt nyújt stabil minden napokba beépülő tudást.

E-book

Ha még gyakorlatibb ismeretekre vágynál akkor nézd meg ez a programunkat is: Kiút a problémák útvesztőjéből

1 500 Ft

A kiskönyveb foglaltak gyakorlati alkalmazásához készítettünk egy 21 napos programot. A program részleteit itt tudod megnézni: 

A kiskönyven szereplő  módszer gyakorlati alkalmazásához az egyéni motivációs beszélgetések nagyban hozzá tudnak járulni.

Motivációs beszélgetésekre a legjobb megoldás, ha motivációs percek kártyát vásárolsz.

Motivációs percek kártya 200

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy részt vegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 200 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 90 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod.)

80 000 Ft

Motivációs percek kártya 500

Motivációs tanácsadás időtatamát rugalmasan tudod ezzel a kártyával kezelni. Nem kell azon aggódnod, hogy ha közbe jön valami, akkor ki is marad egy alkalom. Ha eddig a változó napirendet tartott vissza, hogy résztvegyél motivációs tanácsadáson, akkor ez már nem lesz probléma. Ha csak 15 perc nyugodt időt tudsz megteremteni erre a célra az is rendben van. A 500 perces kártya perceit az első tanácsadás időpontjától számított 180 nap alatt kell felhasználnod. Tanácsadásra/mentorálásra időpontot elég 24 órával előbb foglalnod (egy alkalommal minimum 15 percet fel kell használnod).

100 000 Ft