Referenciák

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleim

Bene Rebeka

masszőr, kozmetikus, smink mester

"Számomra a mesés foglalkozások megmutatták, hogy más szemszögekből is meg lehet szemlélni egy adott szituációt, élethelyzet és hogy igenis van megoldás mindenre. Nekem azóta a konfliktuskezelésem (ha adódik) pozitív irányba halad, higgadtabban tudom kezelni a problémákat. Kata, egy varázsló vagy"

Ő. Szilvia

Gazdasági szekértő

"Nagyon szeretem a meséket, mert fontos szerepet tölt be az életemben. 

Sűrűn néztem hiszen ha rossz kedvem van felvidít, ha fáradt vagyok felpörget.

 Ha egyedül érzem magam, megmelegíti a szívemet. Egyszóval minden alkalommal a legjobbat hozza ki belőlem. Amikor megláttam, hogy Kata meseterápiával foglalkozik, számomra nem is volt kérdés, hogy elmenjek-e. Amint idő engedte azonnal jelentkeztem, izgatottan vártam a találkozást. Kata olyan pozitív személy, aki minden találkozás alakalmával feltölti az embert energiával. A meseterápián rengeteget beszélgettünk. A mesetörténetét, tanulságát átültettük a minden napokba, az én életembe. Annyira meg tudtam nyílni a terápia alkalmával, mint korábban szinte sose. A mese és Kata feltárta, hogy milyen dolgokon kell változtatnom vagy éppen másként látnom és megerősödnöm. Szóval nagyon köszönöm!

 Ami a folytatást illeti ... Minden képen!."

P. Krisztián

"A beszélgetések sokat segítettek abban, hogy megbeszéléseken hatékonyabb tudjak lenni. Időmmel sokkal jobban tudok már gazdálkodni."

K. Katalin

"Az ülések fantasztikus kikapcsolódások is voltak. Már tudom értékelni magam és tisztában vagyok azzal is, hogy hová szeretnék eljutni."