Köszönjük jelentkezésedet a programra


Ígérjük, hogy élmény lesz számodra és bízunk benne, hogy ezzel is támogatunk Téged abban, hogy 

Boldog, Sikeres és Gazdag életet tudj élni!

BSG

Program részvételi díját  banki átutalással tudod befizetni a következő bankszámla számra:

11773054-09989283 OTP bank

Közleménybe légy kedves írd be a nevedet.

💌A részvételi díj jóváírást követően küldjük a program felületéhez kapcsolódó bejelentkezési tudni valókat.

Ezért kérjük, tedd biztonságossá a halibsg@gmail.com -ról érkező e-maileket a postafiókodban! Így elkerülöd, hogy azok a spam mappában landoljanak, és biztosan nem maradsz le majd semmiről.

Addig is minden jót Neked!

BSG csapat

Ha bármilyen kérdésed van  írj a hali@bsgconzulting.hu vagy a halibsg@gmail.com e-mail címekre

vagy hívd a +36 20 575 3047.

Ha van még egy kis időd nézd meg blogunk legfrissebb bejegyzéseit

Ezt most azért kérdezem, mert az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaltam, hogy a panaszkodás, kifogás keresés, másra mutogatás, elégedetlenkedés a beszélgetésekben sűrűn megjelenik és persze ezek a beszélgetések nem túl jó hangulatúak és gyakran fordulnak át veszekedésbe is.

Itt a jó idő, már egyre nehezebben találunk halogatásainkra mentséget. Év elejei terevink kapcsán már tényleg csinálni kell valamit, ha nem érzed jól magad a bőrödben akkor nagy valószínűséggel az van mögötte, hogy nem indultál el a céljaid felé, csak sodródsz.

Tavasszal sokan sok megközelítésből javasolják a különböző méregtelenítő kúrákat, sok "Csinosodó" kihívás is indul ilyenkor, "érjük el a bikini formánkat", "legyen álom alakunk az esküvőre". Ezekkel nincs semmi gondom, sőt már én is kipróbáltam néhányszor és meg is tapasztaltam szervezetemre gyakorolt jótékony hatását.