Szokások a segítőink!

A  legjobb asszisztenseink! 
Találd meg Te is a mindig melletted álló, támogató asszisztenseidet a szokásaidban!

Miért is lenne ez jó Neked?


  • Úgy érzed rengeteg szokásod van, mindig vannak fogadalmaid, hogy ezen vagy azon változtatni fogsz.
  • Azonban nem igazán sikerül új szokásokat felvenni, régiektől megszabadulni.
  • Időnkét úgy érzed, hogy a szokásaid rabja vagy.

Ezt olyan egyszerűen elérheted amire nem is gondolnál.

Segítség Te magad vagy!
Hidd el, ha nem próbálom ki, Én sem hittem volna el, az segíthet sokat amikor

elkezdtem elhinni, hogy saját magam számára Én vagyok a legfontosabb

és ezért fontos, hogy törődjek magammal. Ez a törődés pedig megnyilvánul abban is, hogy a saját szokásaimat Én irányítom.

Ha szeretnéd ezeket a gondolatokat és érzéseket száműzni és elhinni, hogy magad számára Te vagy a legfontosabb, akkor ez a program különösen Neked szól!


Miről is fog szólni ez a program?


 Amikor változó körülmények között vagyunk különösen érezhetjük úgy, hogy a korábbi beidegződéseink megbénítanak. Keserűséggel tölthet el az is, hogy a régi szokásainkat nem tudjuk használni, nem gyakoroltatjuk, tehetjük meg.

Sajnos be kell látnunk, hogy most változó világban élünk, az van körülöttünk, ebben a helyzetben megtehetjük, hogy a régi szokásaink helyett újakat alakítunk ki, korábbiakat átalakítjuk egy kicsit.

Tudod ha szokásainkat tudatosan alakítjuk ki, teszünk rendet közöttük akkor fantasztikusan tudnak támogatni bennünket a minden napjaink során.

Ha úgy gondolod belevágnál abba, hogy a szokásaid között egy kicsit rendezkedjél akkor jelentkez erre az önálló programra.

 A program során könnyedén megismered, hogy a szokások mik is,hogy a szokásokat hogyan tudod kialakítani és egy kis tudatossággal használni. A kurzus végére meg fogod tapasztalni, hogy nemhogy nem vagy a szokásaid rabszolgája, hanem éppen ellenkezőleg a szokások a Te szolgáid, "akiknek az a dolga, hogy Téged segítsenek.Természetesen mind ezt lazán és könnyedén.

Milyen is ez a program?

A program során fel tudod térképezni a saját szokásaidat, a saját szabályrendszeredet, ezt követően meg tudod tervezni az új szabályrendszert, az új szokás sereget, akik arra várnak, hogy Téged támogassanak.

Életünk időkeretek között működik, van bioritmusunk is, ezért a szokásaik közötti rendezkedésnél nem maradhat figyelmen kívül a time menedzsment sem. Időgazdálkodásodra sokkal nagyobb hatással vannak a szokásaid, mint azt gondoltad volna. A munkafüzetek feldolgozását követően már fogsz ezen a kijelentésemen csodálkozni. 

Ebben a programban lépésről lépésre megismerheted ezt a módszert, a munkafüzetek támogatnak abban, hogy gyakorlatban minél gyorsabban tud használni.

A program 3 videós anyagot tartalmaz, 2 munkafüzetet és 1 motivációs kis-könyvet. 

A programot saját tempódban tudod végezni, a videókat akár többször is megnézheted. Munkafüzetek kitöltését ne vedd időre menő feladatnak, az a fontos, hogy közben őszinte legyél magadhoz.Miért is tudok Én segíteni Neked? 


dr. Nagy Kata vagyok, magán életemben, munkámban és ügyfelimnél is tapasztaltam milyen sokat segíthet ha a jók a szokásaink. Szeretek kisérletezni, főleg magamom, szokásaimmal is így voltam, és amikor nem jól kezeltem a szokáaimat, nem raktam rendet közöttük, hát nem igazán éreztem jól magam. Az évek során összegyűjtött tapasztalataimat és tanult módszereket és saját "praktikáimat" osztom meg ebben a progrmban, hogy Te is lazán és könnyedén éld a minden napjaidat. 

Ha szernél egy kicsit többet megtudni rólam,

 akkor Ismerj meg

Küldetésünk része, hogy támogassunk abban, hogy sikeres XXI. századi Hölgy legyél a minden napokban is.

Szeretnénk, ha a felgyorsult világunkban Te is minnél előbb tudnád könnyedén szokásaiddal támogatva  élni a minden napjaidat. 

Ebben azzal is tudunk támogatni Téged, hogy Bónuszként a támogató motivációs perceket  (összesen 45 percet) is igénybe vehetsz a ingyenesen.

A program díja 150.000 Ft. 


Egy mellékhatása is van a programnak!

 Észrevehető lesz, hogy vidámabb, mosolygósabb, magabiztosabb vagy. Döntéseknél nem fogsz "totojázni". Eddigi görcsösséget felváltja egy laza, könnyed hozzáállás és pozitív szemlélet.