Szolgáltatási paletta

Boldog élet lazán!

Küldetésnek tekintjük, hogy a XXI. századi Hölgyeket átsegítsük az életük folyamán felmerült megtorpanásokon.

Segítünk, hogy rátaláljanak Önmagukra és arra, hogy mit is szeretnének elérni és az odavezető út térképét fel tudják rajzolni.

Sikeres karrier könnyedén!

Hiszünk benne, mert mi is átéltük, hogy igen is lehetünk sikeresek a karrierünkben úgy, hogy közben nem mondunk le a privát életünkről.

Azt tanítunk, hogy egy XXI. századi hölgy úgy lehet sikeres a munkájában, hogy közben nem változik férfivá semmilyen tekintetben.

Szolgáltatásaink a két élet területen:

  • Egyéni konzultáció
  • Karrier tanácsadás
  • Vezetői komplex motivációs tanácsadás
  • Vitás ügyek megoldása mediációval
  • Vállalkozás építési tanácsadás
  • Vállalkozás építési komplex tanácsadás szakértői támogatással
  • Fejlesztő programok
  • Kiadványok

 Részletes Szolgáltatási paletta-án olvass tovább!

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet pozitív szemlélettel lazán és könnyedén élni, akkor néz bele ebbe a csatornába:

Fontos számunkra, hogy WIN-WIN kapcsolatban legyünk a kezdetektől, ezért Általános Szerződéses Feltételeinket itt olvashatod át!

Általános szerződési feltételek

A Motivált minden napok blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

Valentin nap után vagyunk már közel egy héttel. Sokaknak főleg a hölgyeknek ez a nap sokat jelent, ilyenkor újra éljük a legboldogabb napjainkat, ég bennünk a vágy, hogy az a nap ünnepélyes legyen. Ilyesmit várunk el párunktól is, udvaroljon újra egy kicsit, legyen meghittebb, romantikusabb.

Januárban még jobban vagyunk tervezősek, tűzünk ki célokat, szépen sorban próbáljuk új évi fogadalmainkat beváltani. De észre is vesszük amikor elértük?

Coahing folyamat egyik alappillére a fenti kijelentés. Így elolvasva elég egyszerűnek tűnik, de....... Igen itt is itt előjön az, hogy a gyakorlatban ez nem is olyan egyszerű, mivel szeretünk a múlton rágódni, sőt indokunk tud lenni az is, hogy csak azért foglalkozom az elmúlt dolgokkal, hogy levonjam a tanulságokat. Ez igaz is lehet!