Vezetői motivációs tanácsadás

Egy kis vállalkozásnál ha a tulajdonos/vezetők értik a szakmájukat az még nem biztosíték a hosszútávú sikeres működéshez. Sok esetben ez ahhoz elegendő, hogy kiégett, belefásult legyen akinek a privát élete is romokban hever, és borzalmasan érzi magát.

De ennek nem kell így lenni!

Tudunk segíteni abban, hogy olyan vállalkozás legyen amiben a tulajdonos/vezetők minden életterületükön jó érzik magukat. Aminek következményeként a vállalkozás stabilan jól tud működni, hiszen a tulajdonos, illetve a vezetők jól vannak.

Ha a vezetőnek meg van a belső hajó erője, motivációja, akkor a vállalkozás meg tud küzdeni minden nehézséggel!

Ahhoz, hogy a tulajdonos/vezető jól legyen szükséges az is, hogy a tulajdonos/vezető tudatosan tudja irányítani és vezetni a vállalkozását.

Vezetői motivációs program során a vezetői készségek fejlesztése a központi téma, de ez nem választható el a személytől. Mivel van privát életünk is és a kettő hatással van egymásra.

Lehet, hogy van már olyan készségünk, amit pl. a gyerekeknél remekül alkalmazunk, de egy pici változtatással, nézőpont váltással vállalkozásban is remekül használható lesz.

Időgazdálkodási készségeink fejlesztése olyan szokásokat alakíthat ki, amikkel a privát életünkben is időmilliomosokká válhatunk.

Nem multi "hókusz pókusz" a vezető képzés, bár mekkora vállalkozásnál is a tulajdonosnak/vezetőnek szüksége van vezetői készségekre és azok használatra.

Vezetői készségek különösen:

  • Konfliktuskezelés
  • Stresszkezelés
  • Feladatok delegálása
  • Komplex látásmód
  • Idő menedzsment
  • Munkahelyi kiégés
  • Munka-magánélet egyensúly
  • Önismeret fejlesztés
  • Önbizalomnövelés

Tanácsadásunkat azért nevezzük motivációs tanácsadásnak, mert a vezető készségek gyakorlati alkalmazásához szükséges, hogy a tulajdonos/vezető megtalálja, hogy mi is az ő belsőhajtó ereje. Ez a hajtóerő tud a valós motiváció lenni.

Tanácsadásaink során személyes vezetői tapasztalatainkat és szakirodalmi tudásunkat jó mentorhoz híven adjuk át.

A folyamat végére önbizalommal teli, jól szervezett laza tulajdonos/vezető lesz, aki vállalkozását sikeresen könnyedén vezeti.

Vezető motivációs folyamat akkor eredményes, ha legalább 10 alkalommal kerül sor rá rövid időn belül. Egy alkalom 60 perc időtartamú.

Tanácsadás díjait itt találod: Szolgáltatások Díjai

Hozz egy bölcs döntést!                   Tanácsadásra foglalj időpontot most!